Коледни поздравления и новогодишни пожелания отправиха и лидерите на парламентарните

...
Коледни поздравления и новогодишни пожелания отправиха и лидерите на парламентарните
Коментари Харесай

Политиците отправиха поздравления за Коледа

Коледни поздравления и новогодишни пожелания насочиха и водачите на парламентарните партии и обединения посредством обществените мрежи.

В коледното си послание министър председателят Николай Денков подчертава върху потребността от обединяване и разговор за изглаждането на една по-успешна страна.

" На този ярък ден можем да създадем и освен това – да бъдем дружно и да преодолеем разликите си. Можем да бъдем хора със лично мнение, само че да обсъждаме какво ни сплотява и да се грижим един за различен. Добрата вест, с която изпращаме 2023-та, е, че гледаме все по-уверено напред ", написа Денков.

И цитира данни от Евробарометър, съгласно които 60% от българите чакат по-добра нова година, а оптимистите у нас са 3 пъти повече от песимистите.

" На Коледа, когато честваме раждането на положителното, дано се запитаме какво е най-важното за нас като нация. Коя е идеята, която ни сплотява? Как да създадем живота по-добър за всички българи и да пребъдем като нация ", написа още във Facebook профила си министър-председателят.

Денков подчертава и върху триумфите на държавното управление като нарасналите вложения в хората, обществената поддръжка за фамилиите и показва, че сме на второ място по растеж на приходите в Европейски Съюз.

Във Facebook президентът Румен Радев пожела здраво здраве, духовни сили и сърдечна наслада във всеки български дом. И добави:

" Нека вярата и вярата ни сплотяват за благословени каузи и плодородни намерения в името на мира, преуспяването на нашия народ и положителното бъдеще на България ", написа президентът.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов честити Коледа посредством профила си във Facebook и насочи новогодишно благопожелание за постоянна и сигурна България.

Призив за повече приемливост, диалогичност и поредност в името на хората и България, насочва водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коледно и новогодишно благопожелание посредством формалната страница на партията.

Чрез персоналните си профили в обществените мрежи празнични пожелания насочиха съпредседателите на Демократична България - Христо Иванов и Атанас Атанасов.

След като сподели по какъв начин меси коледна питка в обществената мрежа, ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова качи клип с пожелания за здраве здраве, обич и съгласие.

" Честито Рождество Христово! Нека във всеки дом да има здраве, обич и съгласие. Пожелавам на фамилиите ви топли и уютни християнски празници, а за България - по-добри дни. Бъдете здрави и новата година да донесе удача и благодат във всеки български дом. Наздраве! ", сподели Корнелия Нинова.

Пожелание за здраве, наслада и благополучие насочат и от " Възраждане ", а водачът на партията Костадин Костадинов честити Рождество Христово посредством профила си във Facebook.

Автор: Николай Минков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР