Праймтайм шоупрограмите и новините и актуалните предавания на bTV спечелиха

...
Праймтайм шоупрограмите и новините и актуалните предавания на bTV спечелиха
Коментари Харесай

бТВ с над двойно повече зрители от Нова

Праймтайм шоупрограмите и новините и настоящите излъчвания на bTV завоюваха интереса на най-вече фенове през октомври, съгласно данните на ГАРБ. Средният дял на bTV набъбна до 38% от всички фенове. Втората по гледаемост телевизия Nova регистрира 18%, а БНТ1 - 7% дял.

Четири новинарски стратегии – bTV Новините в 19:00, bTV Репортерите, 120 минути и Лице в лице – се подреждат измежду десетте най-гледани предишния месец, с което bTV затвърждава позицията си на най-предпочитания източник на информация, с най-високо доверие.

Централната емисия на водещия ТВ канал притегля повече от 1 милион фенове приблизително през октомври, като идващите по гледаемост новинарски излъчвания още веднъж са на bTV Новините – тези в 17:00 и 23:30 часа.

В топ 50 влиза и Тази заран, който започва следващото издание на емблематичната си Седмица на духа в края на месеца. Сутрешният блок на bTV усилва междинния си аудиторен дял до 48,5% през октомври. Част от класацията на най-гледаните стратегии са още водещото утринно предаване през уикенда Тази събота и неделя (и двете издания), най-гледаното делнично токшоу Преди обед и съботното CoolT.

Най-големият развлекателен шлагер тази есен Фермата продължава да събира впечатляваща публика - приблизително повече от 1 милион фенове и съвсем 42% дял от всички пред ТВ екрана през октомври. Ключовият праймтайм план на bTV е отпред на класациите измежду феновете на възраст 18-34 (38,4% дял) и 18-49 (36,3% дял).

По отношение на сериалите, номер едно в топ 50 за предишния месец е Искрите на отмъщението с присъединяване на Къванч Татлъту в основната роля. Скъпи наследници остава най-гледаният български сериал, който регистрира доста по-добри резултати за All 4+ всеки делник от 18 часа, в сравнение с основните праймтайм планове на втората по гледаемост телевизия.

Сред локалните продукции с максимален зрителски интерес през октомври са също предаванията на bTV Шоуто на Слави, Папараци, Карбовски: Втори проект, Ловци на храна, Търси се и Мармалад.

Силното показване на наличието на bTV в ТВ ефира се отразява и на онлайн резултатите, които медиата регистрира през предишния месец в напълно усъвършенстваната и с нов дизайн видеоплатформа за отсрочено гледане btvplus.bg.

От началото на годината броят на неповторимите видео гледания там се е нараснал до съвсем 6 900 000. За октомври 2018 година btvplus.bg регистрира 3 пъти повече неповторими видео гледания по отношение на октомври 2017 година (Google Analytics).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР