Правят се опити парламентът да бъде преместен отново в другата

...
Правят се опити парламентът да бъде преместен отново в другата
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Правят опити да ни изместят в Партийния дом, харчат се луди пари

Правят се опити Народното събрание да бъде изместен още веднъж в другата постройка. Това разгласи депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Има две планувани дивотии, които желая да спра. Едното е концепцията на ГЕРБ да се реалокира Народното събрание в Партийния дом, където към този момент се изхарчиха към 40 млн. досега. Едното е отвратителното предложение на компаниите, които са отремонтирали постройката, да бъдат индексирани със задна дата 4,5 млн. лв.. Излиза с номера, че има разпоредба на Министерския съвет, която обаче е целесъобразна, а не наложителна ", сподели Йорданов и уточни, че другият план, който съгласно него е задвижен от администрацията и е още от времето, когато Цецка Цачева бе ръководител на Народното събрание, е за озвучителна система, два големи екрана и видеокамери, с цел да може всеки народен представител да приказва от място, за което са отделени 2 млн. и половина. " Цялата тази дивотия да се приказва от място за 240 депутата, тъй като в Екологичен потенциал по този начин приказват, само че ние не сме хиляда индивида в залата ", посочи още той.

Според него е безумно общо 7 млн. лв. да бъдат изхарчат за такива дивотии, като е ясно, че ще има комисионна и даде за образец концерт на стадион " Васил Левски ", който е коствал към 1 млн. лв. и е имало 70 хиляди души.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР