Правителството започва да влиза в час и, ако продължи тази

...
Правителството започва да влиза в час и, ако продължи тази
Коментари Харесай

Антон Кутев: Правителството започва да влиза в час и, ако продължи тази тенденция, има шанс

Правителството стартира да влиза в час и, в случай че продължи тази наклонност, има късмет. Това съобщи някогашният представител на служебното държавно управление Антон Кутев в „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия. 

По думите му по повод за оръжието за Украйна служебното държавно управление извърши решението на Народното събрание и нищо повече, макар очевидните разлики по отношение на военната помощ.

„ Няма нищо неприятно в инспекциите, би трябвало новото държавно управление да ревизира предходното. Ние съвсем нямахме подготвени планове, по които да се работи тези 10 месеца, процедурите и договорите са транспарантно направени. Ако нямахме контракт с „ Боташ “, който ни дава неповторими права и условия и е в интерес на България, нямаше да се реши газовата рецесия “, добави Антон Кутев.

Той разясни, че служебното държавно управление си е свършило работата и предвижда, че ще има нова партийна система.

„ Президентът Радев няма интерес да задвижва политически план преди 2025 година “, сподели още Антон Кутев и означи, че съгласно него това Народно заседание няма потенциала да трансформира Конституцията, защото огромна част от депутатите нямат никаква визия.

„ Всякакви промени в Конституцията са голям риск и могат да доведат до проблеми. 70 % от депутатите не знаят по какъв начин да напишат законопроект “, съобщи още Антон Кутев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР