Правителството взе решение, с което дава съгласие полковник Емил Тонев

...
Правителството взе решение, с което дава съгласие полковник Емил Тонев
Коментари Харесай

МС даде съгласие полковник Емил Тонев да заеме длъжността началник на НСО

Правителството взе решение, с което дава единодушие полковник Емил Тонев да бъде назначен на длъжността шеф на Националната работа за защита със звание " бригаден военачалник ".

 Президентът назначи полковник Емил Тонев за шеф на НСО Виж още

На 29 юли президентът Румен Радев дефинира с декрет заместник-началника на Националната работа за защита полковник Емил Тонев, да извършва пълномощията на шеф на НСО, считано от 31 юли 2020 година Тогава с различен декрет президентът освободи бригаден военачалник Красимир Станчев. Преди това на 22 юли държавното управление даде единодушие бригаден военачалник Красимир Станчев да бъде освободен от длъжността шеф на Националната работа за защита. Станчев подаде оставка, откакто стана ясно, че е изискал от редица държавни институции да бъде стеснен достъпът по море и суша до парк " Росенец " край Бургас, където е лятната резиденция на Ахмед Доган. Посоченият период беше от 10 юли доникъде на септември. Това провокира още по-сериозно публично неодобрение, а Борисов съобщи, че това е сюжет против кабинета, който няма нищо общо. Тогава и президентът изиска оставката на генерала.

Днес Министерски съвет утвърди спомагателни разноски по бюджета на Националната работа за защита за 2020 година в размер на 500 000 лева Средствата са нужни, с цел да може службата да реализира своята активност във външна среда в изискванията на пандемията от Коронавирус - 19, както и по отношение на зародилата нужда от използването на спомагателни ограничения, свързани с попречване разпространяването и/или ограничение на последствията от болестта.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР