Правителството ще одобри промени в Правилника за прилагане на Закона

...
Правителството ще одобри промени в Правилника за прилагане на Закона
Коментари Харесай

Вижте какви решения ще взима МС утре

Правителството ще утвърди промени в Правилника за използване на Закона за поощряване на вложенията и в Наредбата за изискванията и реда за сформиране на лист на медицинските произведения по член 30 а от Закона за медицинските произведения и за установяване на цената, до която те се заплащат.

Това заяви пресслужбата на кабинета. Министрите се чака на постоянното си съвещание на следващия ден да одобрят и промени в Наредбата за реда за систематизиране на растенията и веществата като наркотични. Министерският съвет ще даде единодушие ръководещият орган на Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне, съфинансирана от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица в България за интервала 2014- 2020 година, да подписва контракти за даване на безплатна финансова помощ с партньорски организации - общини и районни на общини, в размер до 5 на 100 над избрания бюджет на оперативната стратегия.

Кабинетът ще утвърди вътрешнокомпенсирани промени на одобрените разноски по области на политики/бюджетни стратегии по бюджета на Министерството на финансите за 2019 година, както и спомагателни разходи/ прехвърляния за 2019 година за погашение на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическо образование и спорт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР