Правителството се храни от заразата и страха. Държавата абдикира от

...
Правителството се храни от заразата и страха. Държавата абдикира от
Коментари Харесай

БСП не се отказват, пак свикват парламента

Правителството се храни от болестта и страха . Държавата абдикира от грижата за хората. Тази позиция изрази на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
 Провал на изключителното съвещание на Народното събрание
Провал на изключителното съвещание на Народното събрание

Депутатите от ГЕРБ не се записаха

Властта и доближените се хранят от рецесията, счита аленият лидер. Левите считат, че държавното управление при започване на рецесията не е имало проект за деяние. По средата на рецесията работят на правилото проба - неточност, счита Нинова. Това е следващата стъпка на едноличната власт, вървяща към тирания , уверена е тя.

Социалистите отново внесоха искане за изключително съвещание малко откакто изключителното съвещание, свикано през днешния ден за чуване на премиера Бойко Борисов, се провали.

Няма да се откажем , закани се Нинова.

Борисов наредил на ГЕРБ да не се записват, съгласно нея, защото депутатите на ГЕРБ вършат единствено това, което той им каже. Затова и точно на премиера е отговорността .

За Корнелия Нинова значим е въпросът за парламентаризма и държавността. Днес Борисов даде образец, че за него такива думи не съществуват , счита аленият народен представител.

Социалистката се обърна към българите: " Използват страха ви от заболяването, с цел да скрият безсилието си против безработицата, против банкрутите, против неразбираемото бъдеще ". Според нея хората се настройвали един против различен .

Обществото ни е разтърсено от гибелта на журналиста Милен Цветков, който бе погубен на пътя от дрогиран юноша, сподели още водачът на алените . Тя напомни, че журналистът е подлагал на критика властта и неведнъж е свалян от ефир. Лидерът на Българска социалистическа партия желае оптимално строго законодателство за дрогирани водачи.

Тя напомни, че точно герберите са поискали понижаване на присъдите за такива водачи. Веригата се късала в използването на законите , съгласно Корнелия Нинова. Имало чувство за неправда в обществото, тъй като някои извършители употребили подкрепи от властта. А съгласно социалистката трябвало да има неотстъпчивост без значение от обществения статус . Тежка е загубата, която беше предотвратима, разяснява тя гибелта на журналиста Милен Цветков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР