Правителството се готви да изтегли нов дълг между 4 и

...
Правителството се готви да изтегли нов дълг между 4 и
Коментари Харесай

Манолова: Правителството се готви да изтегли нов дълг между 4 и 8 милиарда лв.

Правителството се готви да изтегли нов дълг сред 4 и 8 милиарда лева Буквално от през днешния ден за на следващия ден, без аргументация за какво се постанова в този момент тегленето на тази колосална сума, без за е ясно защо ще бъдат изхарчени тези пари,в обществената мрежа фейсбук.

 Теглим дълг от 200 млн. лв. Теглим дълг от 200 млн. лв.
Дълг от 200 милиона лв. ще бъде стихотворец посредством петата емисия на държавни скъпи бумаги от началото на годината, осведоми БГНЕС. Това ще бъд...
По време на изключителното състояние Борисов разгласи пакет 4.5 милиарда лева, от които до българските фамилии и дребния бизнес не доближи съвсем нищо. От Европейски Съюз бяха отпуснати 2.7 милиарда лева безплатно и още през май бяха усвоени 1.5 милиарда от тях.
До през днешния ден не знаем защо. Европейската комисия утвърди и 1 млдр. заем за мярката 60/40, като досега до компаниите стигнаха едвам 200 млн. лева в 7% от българските компании
Сега без надзор, без бистрота вкарват страната в дълг за 4-8 млрд, който ще плащаме 30г. Крадене за последно: пари за приятелския кръг, за шайката и мутрите, които няма да стигнат до хората, само че които ще връщаме всички, написа още Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР