Правителството съществува заради геополитическата обстановка, но тази подкрепа от страна

...
Правителството съществува заради геополитическата обстановка, но тази подкрепа от страна
Коментари Харесай

Борисов: Ограбват ги, подкрепят се, късат си ризите - ще падне правителството, ако падне дерогацията

Правителството съществува поради геополитическата конюнктура, само че тази поддръжка от страна на ГЕРБ би трябвало да се разграничи от протичащото се с съветския нефт у нас. Това стана ясно от думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който участва на учението на многонационалната бойна група на НАТО на полигона в Ново село.

Борисов подсети, че от година и половина ГЕРБ се бори да отпадне дерогацията. Според него тя работи в интерес на непознати ползи.

" Сега какво се оказва - че когато ние управлявахме половината нефт беше съветски, както е редно. А в този момент, по време на война, преработката на съветския нефт е 100% и са осъществени големи облаги, и се измъкнаха от джоба на българина действителни левове.

Кой е отговорен, кой е крив - който е управлявал и носи отговорност, да си дава отговор. Сигурно е имало малки врати и порти, и някои се е възползвал, само че това беше политиката на България към този момент втора година. Знаят че ги ограбват, поддържат се, късат си ризите - безусловно ще падне държавното управление, в случай че стане дерогацията. И това, което излиза в последно време, е че става въпрос за милиарди левове. Защото е реалност, че сме ограбени, а едни са спечелили милиарди.

На фона на войната в Украйна и Газа...правителството го има поради това тук. Изключително значимо е да стоим геополитически в този блок. Така че ние ще поддържаме държавното управление до на следващия ден, когато ще се срещна с актива на партията, ще обсъдим всички плюсове и минуси и ще търсим метод да разграничим доста ясно това, което поддържаме и това, което - в случай че изтъквам Денков, вадят пари от български джобове за бензин и нафта, с цел да се възползва някой в чужбина ", уточни Бойко Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР