“Правителството показа, че може да преговаря със социалните партньори.То направи

...
“Правителството показа, че може да преговаря със социалните партньори.То направи
Коментари Харесай

Кирил Петков: Правителството показа, че може да преговаря със социалните партньори

“Правителството сподели, че може да договаря със обществените сътрудници.То направи най-адекватното нещо. Входира териториалните проекти за обективен преход на 30 септември ”. Това сподели съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Кирил Петков.

“Едновременно с това би трябвало да стартираме детайлните договаряния по какъв начин да бъдат модифицирани, тъй че да работят най-добре за енергийния бранш на България.Териториалният проект, както е входиран, имаме три месеца да се добавя, моделира, по някакъв метод да се направи по този начин, че да бъде съответен и за българската енергетика, и за Брюксел ”, сподели Петков.

Правителството сподели, че може да договаря със обществените сътрудници.

Реално, това, което се случи, е, че не се изпуснаха огромните средства с внасянето му на 30 септември, само че се отвори разговорът. И още през днешния ден с решенията, които се взеха, той ще стартира да се добавя, разясни Петков.

“Правителството може да договаря със обществените сътрудници по метод, по който да се реализира резултат. Акад. Денков в действителност сподели водачество и ние, като политически партии, го подкрепихме, ” означи също Петков.

Както Safenews писа по-рано, “Денков се държеше, като секретарка на Пеевски. КНСБ и част от частниците в бранша внезапно смениха посоката на говорене и подписаха съглашението,  “Мариците ” не го направиха.Това каза  ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ, Тошко Йорданов.

“Денков се държеше като секретарка на Пеевски “

Той счита, че автомагистрала “Тракия ” ще остане блокирана, Проходът на републиката и “Струма ” евентуално ще бъдат пуснати. Протестиращите ги чакат уволнения и загуба на работни места, сподели още той.

Йорданов се възмути, че във втора точка е записано, че Министерски съвет се ангажира да води договаряния с Европейска комисия, а не, че ще запазят енергийните мощности.

По думите му е отстранена и 2038 година като период, до който би трябвало да бъдат понижени въглищните мощности на страната.

Според него нямало мир и обич, единствено се лъжели един различен.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР