Правителството остава заклещено в сглобката в първите си сто дни

...
Правителството остава заклещено в сглобката в първите си сто дни
Коментари Харесай

Крум Зарков: Правителството остана заклещено в сглобката

Правителството остава заклещено в сглобката в първите си 100 дни на ръководство. Това съобщи някогашният длъжностен правосъден министър Крум Зарков пред БиТиВи.

По думите му в тези 100 дни държавното управление е заклещено в междуособици на сглобката. Приоритетите на държавното управление се трансфораха в това да се оглеждат в президента Румен Радев. Всичко това отстъпи на мантрата: " ние не сме добре, само че единствено да не пристигна Румен Радев ". Президентът в никакъв случай не отстъпи от своето държание, акцентира Крум Зарков.

Той посочи, че когато има безредие се появяват процеси, от време на време подземни . Обвинението в задкулисие бе нещо ужасно за политическата власт, само че 3 месеца по-късно задкулисието е показано като добродетел в сглобката, уточни Зарков.

Крум Зарков не желае да влиза в опозиционен звук, само че не може да не се споделя това, което се споделя. Такава ненавист към всяка една сериозна мисъл към президента Зарков не помни. Тези, които в този момент се сърдят на Радев, че подлага на критика държавното управление, доста му се радваха, когато подлагаше на критика държавните управления на Борисов, подсети някогашният правосъден министър.

" Академик Денков и президентът Румен Радев са виновни хора и когато би трябвало, ще си приказват . имаше своя подтекст - акад. Денков е министър председател в лимитирана обстановка и идва като министър председател от втора позиция в партията си, която не е първа политическа мощ. Освен това е и ротационен министър председател ", разяснява Зарков.

Той е на мнение, че няма потребност президентът да бъде апетитен с пръст като някаква заплаха .

За ролята на страната за справяне с вредите от, Зарков съобщи, че през днешния ден е, отдаден на жертвите на потопа и не би трябвало да се прави равносметка за грешките, довели до огромните наводнения. Държавата би трябвало да бъде оптимално съответна настоя той.
 Денков уточни огромния недостатък: Зависимата от политиците правосъдна система
Денков уточни огромния недостатък: Зависимата от политиците правосъдна система

За да приключи правосъдната промяна са нужни още съществени промени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР