Правителството не управлява страната , а кризи, които само създава.

...
Правителството не управлява страната , а кризи, които само създава.
Коментари Харесай

Крум Зарков: Правителството не управлява страната, а кризите, които само създава

" Правителството не ръководи страната, а рецесии, които единствено основава. Управлението на страната е нещо доста по-различно – то се показва в промени. И рецензията на президента Радев бе, че 3 години той следи по какъв начин нищо не се случва ", съобщи зам. - ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков пред Българска национална телевизия.

Той разяснява, че свалянето на доверието на президента от сегашната изпълнителна власт ще бъде скъпо, когато скоро дойдат нови рецесии, което съгласно него с това ръководство е неизбежно. Зарков напомни, че напълно скоро бе пожелан четвърти избор на съмнение.

„ Днес, яснотата, с която ГЕРБ обявиха, че няма да търсят импийчмънт на президента, ми се стори скъпа, защото те се опитваха да застрашат президента Радев. Явно ГЕРБ обаче смятат, че президентът би трябвало да бъде извънредно отвън изпълнителната власт. За тях той би трябвало да е церемониална фигура, която да стои и да облъчва по Коледа българските жители с радостни слова. Румен Радев не вижда по този начин своята задача и по тази причина той смъкна доверието си от ръководещите “, означи Зарков. Според него това деяние значи, че президентът на републиката не има вяра, че настоящето държавно управление е способно да се оправи със дилемите, които са му сложени.

„ Обвинението на наш арбитър от непозната страна в корупция е унизително за нашата страна. Обидно е, че огромна страна като Съединени американски щати счита, че правосъдната ни и правораздавателна система е несъответстваща. Самият факт, че процедурата беше направена обществено демонстрира, че съгласно тях тук подкупен човек може да продължава умерено в същия дух. Ако чакаме Съединени американски щати или мониторингов механизъм, или който и да е да свърши това, което нас ни е боязън, да каже това, което ние не смеем, само че знаем, нищо положително не ни чака. Съединени американски щати направиха своя ход, а какво вършим ние. Чакаме идващия или се вземаме в ръце? “, попита Крум Зарков.

Социалистът напомни, че Българска социалистическа партия е декларирала като партия, че е за приемане на еврото, само че от левицата са поискали спор поради поправката на ГЕРБ, импортирана по метод, по който сътвори или щеше да сътвори суматоха: „ Тя може да подрине един от дребното консенсуси, по които сме спокойни. Страховете не би трябвало да бъдат прикривани, а обяснени и предотвратени. Това не става с ремонти, които будят подозрение “.

„ От Българска социалистическа партия още преди преди година и половина подкрепихме предлагането пунктовете за продажба на хазартни артикули да бъде лимитирана до лицензираните за това места, а рекламата в малките екрани да бъде спряна, тъй като основава зависимости. Буди подозрение фактът, че държавното управление преди година и половина спря много по-меки ограничения, а внезапно реши да предприеме този коренен ход “, сподели Зарков. Той акцентира, че даже и Българският състезателен тотализатор изрази подозрение по отношение на резултата от тази мярка: „ Ние не разбрахме това демонстративно бързане и по тази причина не подкрепихме плана в тази му част “.

„ Ако това държавно управление продължи да ръководи, още стотици милиони ще отидат в издънената яма на опазването на здравето. Още хиляди хора ще изоставен страната. Чакат ни още десетки рецесии и от ден на ден незаинтересованост в българите “, приключи Крум Зарков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР