Правителството не е застрашено, актуализацията на бюджета ще бъде приета.

...
Правителството не е застрашено, актуализацията на бюджета ще бъде приета.
Коментари Харесай

Министър Проданов за бюджета: Правителството не е застрашено, актуализацията ще бъде приета


Правителството не е застрашено, актуализацията на бюджета ще бъде призната. Това съобщи пред публицисти в Министерския съвет министърът на туризма Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за, който разяснява напускането на съвещанието на кабинета на трима министри от " ИТН ".

Проданов сподели, че министрите на Има Такъв Народ са изказали някакви несъгласия с параметрите на актуализацията на бюджета и са отишли да го разискват с тяхната партия. Според него разискването на актуализацията по време на съвещанието на кабинета е предходна изцяло умерено. Предполагам, че по същия метод ще мине и през Народното събрание, сподели министър Проданов.

Това е тяхно решение, те споделиха, че отиват да обсъдят това, което се предлага като актуализация на бюджета в тяхната партия, разяснява той. Казаха като цяло, че имат някакви забележки, само че не са коментирали съответно, добави Проданов.

Той подсигурява, че в нито едно министерство няма орязани пера, в противен случай, има нарастване.

Парите за пенсии също не са орязани. Няма нищо, което е като смяна, от това, което е обявено по отношение на предлагането за актуализация и това, което сподели министър председателят при започване на държавното съвещание, съобщи министър Проданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР