Правителството на Великобритания се отказа от плановете да повиши корпоративния

...
Правителството на Великобритания се отказа от плановете да повиши корпоративния
Коментари Харесай

Спешен мини бюджет на Острова: Планът цели да ограничи последиците за икономиката


Правителството на Англия се отхвърли от проектите да увеличи корпоративния налог от 19 на 25%.

Това съобщи финансовият министър, представяйки през днешния ден мини бюджет на новото държавно управление с редица стопански тласъци. Това се случва, откакто през вчерашния ден бяха въведени и пределни цени на електрическата енергия и природния газ.

Отменя се нарастването на обществените осигуровки, въведено от предходния кабинет. Данъкът, изискуем при покупка на недвижими парцели, ще бъде понижен, с цел да се помогне на фамилиите да се снабдят с жилища, a необлагаемият най-малко при наследяването на парцели в някои случаи се удвоява.

Лондон анулира рестриктивните мерки за бонусите на банкерите, които до момента бяха на равнище 200% от годишната им заплата.

Таванът на цените на електрическата енергия ще бъде доказан на 30 септември и те ще бъдат с към 50% по-ниски от цените на едро, които ще бъдат в действие от 1 октомври, от когато ще важи и новата мярка.

Широка полемика провокира оповестеното стягане на разпоредбите за осъществяване на стачки и въвеждането на условията транспортните компании да поддържат минимално равнище на услуги по време на протестни дейности, каквито се чакат да сковават Англия при започване на октомври.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР