Правителството на Продължаваме промяната“ са измамници с бели якички“.Това заяви

...
Правителството на Продължаваме промяната“ са измамници с бели якички“.Това заяви
Коментари Харесай

Делян Добрев: Страната се управляваше от „измамници с бели якички“

Правителството на „ Продължаваме промяната “ са „ измамници с бели якички “.

Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по БТВ Делян Добрев от ГЕРБ. Той съпостави сюжетът с подписването на меморандума с „ Джемкорп “ с кино лентата „ Бандата на Оушън “.

„ Преди две години в ръководството на страната пристигнаха един измамници в бели якички, превзеха страната и започнаха с далаверите за милиарди. Тях милионите не ги интересуват, гледат единствено милиардите. И то главно в енергетиката, тъй като там са най-големите суми “, сподели той.

Добрев добави, че в продължение на месеци тези „ измамници с бели якички “ са съумели да подведат всички институции в страната – Министерски съвет, министерство на енергетиката и даже службите.

„ Първи се усещат в ДАНС – в техния отчет написа, че измамниците с бели якички са поискали интернационалните паспортите на шефовете на „ Булгаргаз “. Представяте ли си? Освен за машинация, защо са им тези паспорти “, попита риторично Добрев и добави, че публицистите са разровили този случай.

Депутатът от ГЕРБ напомни, че ДАНС са дали отчета си на тогавашния министър председател Кирил Петков, само че той го е „ поставил в чекмеджето си и е траял с далаверите “. Тогава от опозицията почнали да приказват за казуса на всеослушание, с цел да се чуе за казуса и да се приключи меморандума с „ Джемкорп “.

Делян Добрев разяснява бъдещето на въглищните централи и изявленията от през днешния ден на някогашния вицепремиер и финансов министър Асен Василев, както и газовите контракти и цените на горивата.

 

" По мотив обвиняването, че Борисов е закрил ТЕЦ-овете. Ангажиментът да намалиш излъчванията, значи да построим още 2-3 ТЕЦ-а " разясни депутатът от ГЕРБ-СДС.

Той разяснява изказванията на Асен Василев от „ Продължаваме промяната “, че Борисов е договорил да се понижат излъчванията с 55% през 2020 година, а те са предоговорили намаляването да е с 40%. „ Ето за какво те са едни гениални измамници и е доста мъчно да им проследим всички далавери “. Асен Василев ги е договорил, а Кирил Петков ги е подписал. Затова и двамата са отговорни, съобщи Добрев. По думите му повода за закриването на въглищата са батериите, което носело милиардна облага.

Делян Добрев разкри още, че по-фрапиращи били покупко-продажбите за природен газ.

" Споразумението с Турция е доста положително, в случай че то ни дава достъп до техните терминали и да си разтоварим какъвто газ желаеме. Ако обаче се касае за някаква друга скица, по която да купуваме съветски газ – то няма да е добре ", акцентира тпй.

" Аз съм един от първите, които споделиха, че бихме подкрепили Демократична България, в случай че мандата бъде даден на тях. Има една дребна група хора в Политическа партия, които са измамниците с бели якички. При тях има и доста свестни хора, за които гласоподавателите гласоподаваха, тъй като се надяваха да донесат смяна, и аз се разбирам с тях ", призна Добрев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР