Правителството на Продължаваме Промяната нанесе на София щети за над

...
Правителството на Продължаваме Промяната нанесе на София щети за над
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ПП нанесе на София щети за над 1,2 млрд. лева

" Правителството на " Продължаваме Промяната " нанесе на София вреди за над 1,2 милиарда лв. - единствено тъй като сме от разнообразни партии. Но в действителност наказаха софиянци и аз не разбирам сходно безконтролно държание. "

Това написа в своя фейсбук профил ръководителят на СОС Георги Георгиев.

" По тяхно време не беше включено в Плана за възобновяване строителството на метрото до " Слатина " и плановете за канализация на северните региони за общо над 600 милиона лв. ", добави той.

Георги Георгиев акцентира, че по време на тежката рецесия за превоза в цяла Европа, " Продължаваме промяната " са отказали да си свършат работата и да подкрепят публичния превоз.

" Ние получихме от кабинета на " Продължаваме промяната " опит за гласовит пестник - отвод да си свършат работата и " скъпи " препоръки - да вдигнем цената на билетчето и да орежем линиите ", написа още той.

" Категоричната ми позиция е, че политическият реваншизъм в никакъв случай не работи за положителното на жителите. И е извънредно време политиците да го осъзнаят ", изясни Георгиев.

Той също акцентира, че в София цифровата гражданска война към този момент е реалност.

" От началото на идната година хартиеният билет отива в историята. Данните демонстрират, че в края на октомври близо 6 млн. пътувания в градския превоз за към година и два месеца са купени с цифрови билети. През новата 2023 ще има нови благоприятни условия за жителите, както за заплащане, по този начин и за пътешестване - билетите за прехвърляне 30+ и 60+ ", посочи по тематиката Георги Георгиев.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР