Правителството на на извънредно заседание потвърди постановлението за премахване на

...
Правителството на на извънредно заседание потвърди постановлението за премахване на
Коментари Харесай

Монголия отмени почти всички коронавирусни ограничения

Правителството на на изключително съвещание удостовери постановлението за унищожаване на режима на нараснала подготвеност. За това съобщи министър председателят на Монголия Лувсанамсрайн Оюун-Ердене оповестява REGNUM.

" 92% от целевата група на популацията са получили две дози ваксина, 52% -бустерна доза и към 90 хиляди жители са получили четвърта доза. Благодарение на това Монголия през днешния ден афишира цялостното отваряне на интернационалната пътническа връзка ", съобщи министър председателят.

Съгласно разпореждане тона държавното управление, от 14 февруари всички коронавирусни ограничавания в Монголия, като се изключи носенето на маска, спазването на дистанцията и имунизацията, се отстраняват. Премиерът на Монголия съобщи, че е подготвен да одобри вложители и туристи, които са получили и двете дози от имунизацията. Ако нямат ваксина, тогава е допустимо да се имунизират в Монголия, означи Лувсанамсрайн Оюун-Ердене.

" Като министър-председател, декларирам, че ние ще работим интензивно, с цел да даде на задграничните вложители и туристи условия за посещаване на Монголия без всевъзможни спънки ", съобщи той.

Както означи министър-председателят, с цел да се подсигурява нормализирането...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР