Правителството на Китайската народна република трябва да осигури модернизиране на

...
Правителството на Китайската народна република трябва да осигури модернизиране на
Коментари Харесай

Си Цзинпин: Китай трябва да модернизира своята армия за защита на суверенитета

Правителството на Китайската национална република би трябвало да обезпечи модернизиране на китайската войска за отбрана на суверенитета и развиването на страната. Това сподели китайският президент Си Цзинпин в речта си на церемонията по закриване сесията на Общокитайското заседание на народните представители, представен от ТАСС.
" Необходимо е всестранно поощряване на модернизацията на националната защита и въоръжените сили, с цел да се трансформира китайската войска в железен щит за ефикасна отбрана на националния суверенитет, сигурност и ползи, свързани с развиването ", сподели Си Цзинпин.

Китай има желание непрекъснато да придвижва процеса към сливане с Тайван, сподели китайският президент.
" Необходимо е да се придържаме твърдо към правилото за " един Китай ", съблюдавайки консенсуса от 1992 година, като се стремим да спомагаме интензивно за мирното развиване на връзките сред двата бряга на Тайванския пролив, както и да се противопоставяме уверено против намесата на външни сили и сепаратистката активност, ориентирана към по този начин наречената " самостоятелност на Тайван ", акцентира в речта си Си Цзинпин.
Източник: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в
 
13 Март 202344012 Март 202379911 Март 2023281210 Март 202364909 Март 202339308 Март 20233311Коментари@alo13 Март 2023 8:20ч.
Като си спомня какъв брой ненавист се изля от българските неокомунистически ментори по модрността, по какъв начин я опричилиха към западните неолиберални ценностти и даже джендърството, се сетих какви мракобесни и самоубийствени старци са. Тези консервативни галоши, като вехти пазители на режимния ред, постоянно наказателно са тормозили и убивали силите в територията, до неотдавна била тяхна. " Тормози и убий млад и мощен човек - живей дълго " - мотото на пенсионера.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Модерността " - казвате го във връзка модернизацията на китайската войска?13 Март 2023 9:03ч.
??????
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Robertxgr13 Март 2023 9:06ч.
Живут различные онлайн-банки, каковые призывают услуги чтобы бизнеса. Часть изо наиболее фаворитных онлайн-банков чтобы коммерциала включают Azlo, Novo, BlueVine (а) также Axos Bank. Ваша милость сможете изучить сии варианты и сопоставить ихний функционалности, чтобы определить, какой из их унше всего это по-нашему чтобы дел вашего бизнеса. https://baoly.ru/107
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @alo13 Март 2023 9:18ч.
Модернизацията като цяло е постепенен прогрес. Примерът с армията ясно демонстрира нуждата от нея. Този прогрес бе затормозен на локално равнище от вехтите ментори на комунизма и режима у наше село. Било полиция, било репресивната просвета на пенсионерите - изоставането и задържането ни мина под мотото " За да останат хора в България ". Изроди. Ако още един път ми напишеш пет въпросителни, ще те намеря и заплюя в лицето.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мото13 Март 2023 9:40ч.
Мотото на мъдрия човек - без значение дали е млад или пенсионер - не противопоставяй млади и остарели, противопоставай истината на лъжата, положителното на злото... (Китай на Америка, Русия на Америка и така нататък, само че изпод е все Аперика, до момента в който не бъде смазана тази зловредна империя).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @@alo13 Март 2023 9:44ч.
Вече се изплю... и наплю себе си с написаното.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати мара канибала13 Март 2023 9:44ч.
Виж какво, преди да пишеш, научи се да мислиш. И не употребявай понятия, които не са ти ясни - най-малко до момента в който ти станат ясни. И не преувеличавай ролята на еволюцията в метафизически аспект, тук не слизаме от клоните.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати?????13 Март 2023 10:30ч.
Спешна психиатрична помощ?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тоя ли13 Март 2023 9:50ч.
Ще ви освобождава от американско иго? Преди това се пробвайте да изкарате най-малко месец в Китай да видите какво ви чака.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати той няма такива искания, а твоите мними страхове малко ни интересуват13 Март 2023 10:10ч.
Какво ни чака?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023211028 Фев 2023134709 Март 2023152703 Март 20232987
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР