Правителствените ръководители на България, Република Македония и Босна и Херцеговина

...
Правителствените ръководители на България, Република Македония и Босна и Херцеговина
Коментари Харесай

Борисов, Заев и Звиздич обсъдиха сътрудничеството на Балканите

Правителствените ръководители на България, Република Македония и Босна и Херцеговина Бойко Борисов, Зоран Заев и Денис Звиздич разискаха съответните инфраструктурни планове в района на Западните Балкани, оповестиха от държавната пресслужба.

В срещата, която се състоя след възпоменателната гала в Скопие във връзка 75-годишнината от депортирането на евреите от територията на Република Македония, участваха вицепремиерът на Румъния Ана Бирчал и министърът на външните работи на Полша Яцек Чапутович.

В диалозите беше подчертана изключителната значимост на инфраструктурната съгласуваност на страните от района, както и че построяването на плановете ще способства за общото европейско икономическо развиване. „ Всеки един план обслужва всяка една балканска, както и всяка европейска страна “, уточни българският министър председател.

Премиерът Зоран Заев благодари особено на българския министър-председател за наличието му на днешната възпоменателна гала в Скопие, както и за дейната политика на българското държавно управление по предпочитаната тематика за приобщаването на страните от Западните Балкани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР