Правим грешки всеки ден. Много от тях дори не забелязваме

...
Правим грешки всеки ден. Много от тях дори не забелязваме
Коментари Харесай

Какви грешки допуска вашата зодия в живота? Внимавайте за тези капани

Правим неточности всеки ден. Много от тях даже не виждаме и те могат доста да повлияят на качеството на живота ни и решенията, от които зависи нашето бъдеще. Затова си коства да се вгледаме в звездите и да разберем за какви клопки би трябвало да внимаваме. Прекалена самонадеяност, боязън от деяние, скептицизъм. Всяка зодия затруднява живота си по друг метод. Разберете по какъв начин да го измененията.

Овен

Ежедневието е мъчно за Овните в частност с една тяхна специфичност – отрицателното мислене.

Те могат да се изгубят в мрачни мисли, отблъсквайки другите от себе си. Упоритостта и мощният характер не усъвършенстват отрицателното, тъмно усещане, което могат да създадат на другите.

Телец

Постоянното предпочитание за надзор и сложното пригаждане към измененията са характерности, които не улесняват живота на Телеца. Когато някой или нещо непринудено се намеси в проектите им, те изливат разочарованието си върху близките.

Тъй като спонтанността не е тяхната мощна страна, Телците не постоянно могат да живеят пълноценно. Затова си коства да им напомняте постоянно, че необявените и непланирани събития могат да бъдат доста забавно и вълнуващо прекарване, което си коства да се осмелите.

Близнаци

Близнаците вършат грешката да се открият прекомерно бързо и да пуснат корени. Тъй като са нерешителни, те избират да се задоволят с „ това, което е “, а не с най-хубавото за тях.

Те почиват на лаврите си в работата, макар че не се осъществят изцяло в нея. Те не търсят любовта на живота си, тъй като в действителност не знаят какво желаят от живота. За страдание, с това отношение хората Близнаци в действителност могат да наранят близките.

Тяхната колебливост и липса на самодейност за смяна може да обърка нещата в мозъците на техните близки.

Рак

Раците слагат другите преди всичко, а не себе си. Този прочувствен вид може в действителност да се изгуби в любовта и макар че привързаността му е красива, хората зодия Рак би трябвало да помнят за своите потребности и граници в любовта (и не само).

Има риск Ракът, намирайки другата половина, да не помни за любовта към себе си.

Лъв

Лъвовете доста се опасяват от слабостите, заради което са склонни да се дистанцират и да крият страстите си.

Според тях емоционалността и шерването й с околната среда е симптом на уязвимост. Така че те би трябвало да се отворят към чувствителността – в противоположен случай гордото им отношение може да ги направи доста самотни в даден миг от живота им.

Струва си хората зодия Лъв да помнят, че в случай че проявата на усеща няма да скапе имиджа им, отричането на съществуването им може да скапе доста.

Дева

Въпреки че се оправя съвършено с провокациите, Девата непрекъснато изисква освен това от себе си.

Тя слага високо летвата за себе си и е перфекционист, предан на концепциите и другите. И до момента в който сходно отношение се прави оценка високо от близките, за самата Дева сходен облик може да има негативно влияние върху психическото и физическото здраве.

Хората зодия Дева могат да бъдат доста строги към себе си. Така че те би трябвало да се научат да бъдат нежни към себе си. Малко благодарност за вашия личен труд също няма да навреди.

Везни

Везните могат да съсипят живота си със своята хрисимост и другарски темперамент. Той жертва себе си и поставя старания, с цел да направи другите щастливи, забравяйки за личните си потребности в процеса.

Те също имат проблеми с изразяването на потребностите си на глас и молбата за помощ. Потиснатите страсти и възприятието за недоумение се натрупват с времето, което в дълготраен проект може да докара до сериозен изблик и да нарани най-близките ви.

Скорпион

Най-голямата неточност на Скорпиона е да има вяра, че не заслужава обич и е по-добре да е самичък. Той е доста упорита зодия, с която не всеки се схваща – в действителност във връзка с партньорството Скорпионът е най-голямото предизвикателство.

Веднъж питомен, дава обич и преданост за цялостен живот, само че помни и таи завист толкоз дълго. Трудно прости. Сериозен минус е също егоизмът и казусът с уважението към възприятията на другите.

Стрелец

Страхът е най-големият зложелател на Стрелеца. Въпреки че има глава, цялостна с хрумвания, вместо да поема опасности, той ще се концентрира единствено върху рестриктивните мерки и вероятните провали.

Струва си да му напомним, че неуспехът не е краят на света и единствено тези, които не вършат нищо, вършат неточности.

Страстният възторг е друга линия, която прави всекидневието извънредно мъчно за Стрелците. Така че вместо да се концентрира върху няколко неща по едно и също време, Стрелецът би трябвало да докара най-малко един план или концепция до края.

Козирог

Козирозите са амбициозни и конкурентни видове. От време на време те би трябвало да си припомнят, че животът не е съревнование и си коства да спирате понякога, с цел да видите хубостта на момента.

Вместо да налагате напън и несъразмерни условия към себе си, коства си да забавите темпото и вместо да се стремите към задачата, просто се насладете на самото пътешестване.

Ако Козирозите не помнят това, те могат да се изгубят в конкуренцията за триумф, губейки здравето, персоналния си живот и вътрешния си баланс някъде по пътя.

Водолей

Водолеите са хора, които живеят в предишното. За страдание не в подтекста на правенето на заключения и красиви мемоари, а на мъчително и изморително разсъждение.

По този метод предишното доста въздейства върху качеството на тяхното бъдеще. Водолеите не могат да си простят минали неточности и вместо да вървят напред, те влачат целия си прочувствен багаж зад себе си.

Те се затварят от хората, не разрешават топлота и обич към себе си и считат, че в самотност ще им бъде по-лесно да носят багажа си от предишното.

Риби

Рибите са хора със златно сърце и огромна сензитивност, които ще отворят небето за обичаните си хора. За страдание, те също са склонни да се обвързват с неверните сътрудници, които ги отслабват и нараняват.

Тези токсични връзки са резултат от надълбоко вкоренено разбиране, че вместо пълноценна обич и необуздана наслада, Рибите заслужават на първо място болежка. Повече самочувствие и религия в себе си!

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР