Правилният дизайн на кухнята позволява не само да се готви

...
Правилният дизайн на кухнята позволява не само да се готви
Коментари Харесай

3-те най-неприятни грешки при кухненския дизайн

Правилният дизайн на кухнята разрешава освен да се готви в комфортни условия, само че и да приема посетители без съмнение. Да не забравяме, че в кухнята би трябвало да царува невероятна хигиена. Всичко там би трябвало да е направено и подредено по този начин, че да чистенето да не лишава на домакинята прекомерно доста време и да може всеки ден с малко старания да вкарва нуцния ред и непорочност.

Прибързано решение или следване на спорни настоящи трендове обаче може да изиграе жестока смешка на всяка стопанка: вместо съвременна и комфортна кухня ще получите не изключително комфортна стая със подозрителен естетически съставен елемент и с ред трудности при почистването.

Кои 3 неточности се смятат за най-лоши, когато става дума за кухнята?

1.       Ярки нюанси
Защо е значимо да поддържате кухнята чиста съгласно Фън Шуй
Според разпоредбите на Фън Шуй би трябвало да поддържате целия апартамент чист, само че на първо място би трябвало да изчистите кухнята. Енергийните експер...
Прочети повече
Трябва да имате специфичен темперамент, с цел да се чувствате добре в стая, която е декорирана в ярки цветове. Освен това, прекомерно " крещящите " нюанси се считат за липса на усет.

Като преобладаващи цветове е по-добре да заложите на по-сдържани тонове, а яркостта може да се добави благодарение на акценти.

2.       Прекалено внимание на съдомиялната машина

Някои домакини имат вяра, че монтирането на съдомиялна машина може неотложно да ги избави от всички компликации, свързани с миенето.

Мивката обаче не се употребява единствено за миене на чинии. Ако тя  е с дребен размер, тогава ще бъде мъчно да се измият продуктите за готвене. В допълнение, една стилна и ефектна мивка образно усилва цената на ремонта.
Най-големите неточности при ремонта на кухнята
Тъмна гланцирана кухня Тя си коства, единствено в случай че сте подготвени да се превърнете в плебей на чистенето ѝ и да свикнете с концепцията, че те в никакъв случай ня...
Прочети повече
3.       Отворени системи за предпазване

На фотоси в дизайнерски списания отворените лавици наподобяват доста естетически и привлекателни: върху тях са сложени красиви буркани, колекционерски порцелан и стилни вази за фотоси.

В реалност, обаче това решение надали ще е потребно за домакинята.

Отворените лавици изискват непрекъсната грижа, защото съществуването на прахуляк мигновено скапва външния тип на кухнята. Освен това, с малко пространство, отворените системи за предпазване образно вършат пространството още по-скромно. Всичко, оето се подрежда по тях основава усещането за натрупаност и повсеместен безпорядък. В кухнята няма място за безпорядък.

Най-приемливо е всичко да се прибира в затворени шкафове, с цел да се избегне неприятното усещане и потребността от повече време и старания за разчистване на помещението. Спестеното време за почистване можете да пракарате прелестно със фамилията.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР