Правилната формула за България в тази ситуация е правителство с

...
Правилната формула за България в тази ситуация е правителство с
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Правилната формула за България в тази ситуация е правителство с втория мандат

" Правилната формула за България в тази обстановка е държавно управление с втория мандат ". Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Андрей Гюров.

" Имаме ясно решение на нашите национални органи, само че за нас беше значимо да чуем от госпожа Габриел какви са поръчките за това държавно управление. То не би трябвало да е от персони, които са попаднали в кутийки, а с експертен опит. Затова направихме нетрадиционни дейности да предложим държавно управление от позицията на втора политическа мощ, това демонстрира нашата отговорност ", съобщи той.

По думите му значимо е да се случи смяна, без значение дали са в съпротива или в ръководството на страната. Правилната формула за България в тази обстановка е държавно управление с втория мандат, добави Гюров. Години наред виждаме дефицити в страната, които след 12 годишно ръководство са завещание. В обществото липсва доверие в същинските планове на ГЕРБ.

Партията, която получи първо място на изборите, има право да направи своите ходове и да направи своите диалози за сформиране на държавно управление, съобщи Гюров и добави, че след изборите всички са се обърнали към тях да показват формула за ръководство.

Критикува ГЕРБ, че разиграват спектакъл към съглашението за това ПП-ДБ да имат председателтвото на правната комисия в Народното събрание.

Гюров разяснява, че в случай че са в съпротива, е значимо да отстояват позициите си с " Демократична България ", което ще докара в даден миг до верните решения за страната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР