Правилен питеен режим – отслабвате по-бързо и по-здравословно Всеки знае

...
Правилен питеен режим – отслабвате по-бързо и по-здравословно Всеки знае
Коментари Харесай

Правилен питеен режим и невероятните ползи за здравето

Правилен питеен режим – отслабвате по-бързо и по-здравословно

Всеки знае какъв брой значимо е да се съблюдава хранителен режим. Закуска, обяд, вечеря – наложителни хранения. Добавете още две закуски и ще получите съвършената диета.

Знаете и какъв брой значимо е да се употребява задоволително количество течности денем, с цел да се поддържа водния баланс. Но малко хора са наясно, че е значимо да се пие вода по часове.

Питеен режим
Ниското самочувствие, главоболието, умората постоянно са резултат от дехидратация. Средно човек се нуждае от към 1,5 литра вода дневно.

Това количество може да варира според от климата и от наличието в храната на други течности или течни храни: сокове, супи и така нататък

Питейният режим е значим за понижаване на тежестта. Той оказва помощ за контролиране на метаболизма.

1.08.00 часа
Две чаши топла вода с лимон на празен корем. Тази напитка ще ви ободри, ще ви помогне да се разсъните и да настроите стомаха си за работи. След 20 минути може да закусите.

2.11.00 часа
Чаша вода при стайна температура. Така ще намалите апетита си. След 20 минути можете да преминете към лека закуска. На обяд няма да консумирате огромно количество храна.

3.13:00 часа
Чаша вода при стайна температура с парче джинджифил – 30 минути преди обяд и половин чаша топла вода по време на обяда. Въпреки че доста диетолози споделят, че е по-добре да не се пие вода по време на хранене. Напротив, това ще повлияе позитивно на храносмилателните процеси.

4.16:00 часа
Половин литър вода при стайна температура, в случай че няма закуска сред обяда и вечерята. И една чаша, в случай че сте консумирали закуска. След 15 минути приемете лека храна. Например, извара, маруля, риба. Не консумирайте плодове и сладко след вечеря.

5.20:00 часа
Чаша вода при стайна температура – може да добавите парче лимон и малко течен мед към водата. Тази композиция ще помогне за асимилиране на вечерята.

Питейният режим ще ви помогне да отслабнете по-бързо и по-здравословно. Ще почистите организма си от отрови. Състоянието на кожата и косата ви ще се усъвършенства.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР