Правейки своите спектакли, четейки, установих колко много общо имаме всички

...
Правейки своите спектакли, четейки, установих колко много общо имаме всички
Коментари Харесай

Нешка Робева: Май трябва да тръгнем към анархия, ще сме много по-добре, отколкото с тези политици

" Правейки своите спектакли, четейки, открих какъв брой доста общо имаме всички балкански нации. Ние не се разделяме, разделят ни избрана група хора, наречена " политици “. Единствената политика, която се реализира, е в техен интерес. Те имат интерес да разделят, и да владеят. Знаете ли, аз си мисля, че може би би трябвало да тръгнем към безредица, тогава ще сме доста по-добре, в сравнение с с тези политици “, съобщи легендата на художествената гимнастика Нешка Робева в гостуването си в предаването " Добро утро, Европа “ по Euronews.

Повод за гостуването ѝ бе идната премиера на новия ѝ театър " Купон по нашенски “, която ще се състои на 12 декември.

" Трябва да кажа, че билети към този момент няма. Бяхме възнамерявали през 2020 година да създадем юбилейно издание – 20 години откогато вършим представления, само че поради Ковид-19 не се случиха нещата. Освен това, честваме 120 години на Берковската музика, тъй като те нямат средства да отбележат тази годишнина. И те ще вземат участие. Също по този начин, още една годишнина не беше маркирана – тази на един наш огромен музикант, Иво Папазов – Ибряма. И той ще взе участие “, изреди Робева.

Тя разяснява и тематиката с изчезналия и открит Александър от Перник, споделейки и персонален опит от кариерата си като гимнастичка.

" 9 дни е мъчно да издържи човек без вода, само че пък вода постоянно ще се откри. Лично аз съм живият образец. Моят връх е 23 дни единствено на вода. Известно е, че има и такова лекуване – с апетит “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР