Пръв прага на Къщата на Big Brother: Most Wanted тази

...
Пръв прага на Къщата на Big Brother: Most Wanted тази
Коментари Харесай

Биг Брадър стартира с изненади

Пръв прага на Къщата на Big Brother: Most Wanted довечера прекрачи спечелилият в първото издание на VIP Brother – Константин. С присъединяване на толкоз умел състезател Големият брат загатва, че следва извънреден сезон.

“В Big Brother чакам единствено готини хора да се забавляваме и да си избухваме. Купата в никакъв случай не съм я желал, колкото и банално да звучи, само че в случай че я взема, ще си я кача при другите неща, какво да правиш”, разкри артистът и благодари за ролята, която шоуто е изиграло в живота му.

Константин незабавно се снабди с почтена конкуренция в лицето на втория участник в най-криминалния сезон на риалитито – Димитър Ковачев - Фънки.

“От VIP Brother 2012 си припомням прелестните преживявания с Къцамун, само че в този момент той е минало, а аз изобилствувам от хрумвания за новия сезон”, показа музикантът, представен от Нова телевизия. "Този сезон ще бъде доста тегаво, считам да се държа цивилизовано, само че каквото сабя покаже ", съобщи Фънки.

Двамата бързо откриха общ език и се съюзиха, с цел да скроят първия номер на идващите съквартиранти. Bi Brother оцени техния гений и им разпореди първата загадка задача – да образуват своя каубойска тайфа, чиито членове да изберат от останалите звезди, а тези, които не изберат, ще се трансфорат в индианци и ще спят в прерията.

Трета в Къщата влезе първата представителка на нежния пол - Людмила Захажаева, въпреки че самата тя се съпостави с “една огромна бомба, един взрив”.

“Във VIP Brother 2014 се появих като посетител. Бях разочарована, тъй като хората тогава демонстрираха доста ниско равнище на обща просвета. Сега влизам в Big Brother, тъй като ще бъда пълноценна като участник, а не като посетител. Ако отново се наложи с подобен вид хора да се срещна, непосредствено ги адресирам в лудница, само че в по-тежко отделение”, съобщи дамата, известна с поразяващия си език. Люси влезе със поръчката, че ще прояви цялостния си капацитет, само че Константин и Фънки взеха решение друго, като я пратиха в прерията при индианците.

Тематиката на Big Brother: Most Wanted бе загатната още с промото на сезона, в което Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева влизат в ролята на сътрудници, търсещи следи за бъдещите участници. Детективската и даже престъпна тема ще бъде съществена линия през целия иден сезон, а Big Brother непрекъснато ще провокира най-търсените риалити звезди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР