ПП-ДБ вероятно ще се опитат да отложат подписването на коалиционно

...
ПП-ДБ вероятно ще се опитат да отложат подписването на коалиционно
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Кабинетът ще издържи до местните избори

" ПП-ДБ евентуално ще се опитат да отсрочат подписването на съдружно съглашение. В последна сметка няма публична коалиция. ПП-ДБ желаят това да не наподобява като нещо публично и се пробват да запазят облик пред гласоподавателите си, поради идните локални избори. Тепърва ще се търсят механизми, с цел да е задоволително и за двете страни ", сподели пред социологът от " Тренд " Евелина Славкова.

И добави, че животът на държавното управление не зависи единствено от разбирателството сред Николай Денков и Мария Габриел:

" При водачите на политическите обединения, които съставляват, нещата са по-особени, което не е изненадващо. Трудно е да излязат от облиците си. Няма по какъв начин внезапно всичко да е цветя и рози ".

Славкова акцентира, че кабинетът ще издържи до локалните избори, тъй като нито една от партиите няма интерес от предварителен избор, евентуално като се изключи " Възраждане ".

" Европейските избори също са основен миг за този кабинет, в случай че се стигне до това. Не съм изключително положителна, че кабинетът ще изкара декларираните 18 месеца ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР