ПП/ДБ варненският кмет Благомир Коцев сътвори нови кадрови чудеса“. За зам-кмет

...
ПП/ДБ варненският кмет Благомир Коцев сътвори нови кадрови чудеса“.
За зам-кмет
Коментари Харесай

Синчето на Наско Рафаилов стана зам.кмет по финанси, управителка на фотокабинки става зам.кмет по туризъм и…здравеопазване! 


ПП/ДБ варненският кмет Благомир Коцев сътвори нови кадрови „ чудеса “.

За зам-кмет по финансите е назначен Христо Рафаилов. Синче на печално известния в средите на Министерство на вътрешните работи във Варна кадровик на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна дълги години обратно във времето – Наско Райфаилов. Наско Рафаилов бе и народен представител от Национална движение „Симеон Втори", същият е и, несъмнено, масон, тъй като във Варна куцо, кьораво и сакато, имащо се за нещо, мигновено се набутва в някоя масонска ложа.

Синчето на Наско Рафаилов и то се пръкна бир парче ПП-деец. Работил е в няколко банки, което е регистрирано явно като изискване да оглави „ Финансите “ на Частна компания „ Рога и копита “, в каквато е превърната сега Община – Варна.

За зам-кмет е назначена и Снежана Апостолова, която пък ще дава отговор за туризъм и … опазване на здравето. Тугедър, хахаха!

Снежана Апостолова за малко е била народен представител от Политическа партия.

Била е шеф на компания „ Одесос колор “ ООД. Тази компания се занимава с тези фотокабинки, които са по моловете за изработка на фотоси. Има ги и по другите градове, отдават ги чартърен.

Фирмата посредством приватизация са купили от Община – Варна Автосервиз общинска благосъстоятелност „ Механизация и автотранспорт “, имот 2600 кв.м. + постройка 980 кв.м от Варна, м. „ Шашкъна “. Покупката е станала 2002 година Обявената цена е била 325 000 лева, само че те действително са платили 218 500 лева

В декларацията си пред КПКОНПИ Снежана Апостолова написа, че има парцели във Варна и Слънчево.

Има съсобствени парцели с Пламен Колев Колев. Той пък член на съвета на шефовете на Пристанище Варна ЕАД. Също е в съвета на шефовете на компания Астра Сторидж АД Девня.

Снежана Апостолова заявява, че половината от автомобила и е благосъстоятелност на Пламен Колев.

Двамата през 2018 са си закупили и лодка за 13530 лева

През 2021 година Снежана Апостолова, до момента в който е била народен представител от Политическа партия, си е купила ниви от с. Искър, община Вълчи дол, общо 41 декара, както и 48 декара от с. Факия община Средец.

Три къщи е заявила, че има във Варна, едната също е купена 2021 година, до момента в който е била народен представител.

Afera.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР