ПП-ДБ поиска оставката на заместника на главния прокурор Борислав Сарафов

...
ПП-ДБ поиска оставката на заместника на главния прокурор Борислав Сарафов
Коментари Харесай

Атанасов за покушението над Гешев: Делото да се отнеме от НСлС, Сарафов да подаде оставка

ПП-ДБ изиска оставката на заместника на основния прокурор Борислав Сарафов по отношение на опита за атентат против Гешев. От обединението нарекоха опита за нападение инсценировка.

" Във връзка с отговора на вътрешния министър, отнасящ се до така наречен атентат. Няколко условия - още през цялото време изразихме подозрения по отношение на обстоятелствата. Тези наши подозрения се задълбочават и сме уверени, че става въпрос за инсценировка. Това постанова извода, че това дело би трябвало да се отнеме от Националната следствена работа. Още първоначално Сарафов излъга. Смятаме че той би трябвало да си подаде оставката ", сподели Атанас Атанасов.

Още през цялото време откакто излезе информацията и стартира да се разисква в общественото пространство този акт, изразихме подозрения. След днешните отговори на Демерджиев нашите подозрения се задълбочават, съобщи ген. Атанас Атанасов на брифинг в Народното събрание, заяви БГНЕС.

Сарафов излъга българската общност и сътвори тежка операция като съобщи, че в кортежа се е возил основният прокурор и неговото семейство. Смятаме, че Сарафов неотложно би трябвало да си подаде оставката поради лъжата, която произнесе в общественото пространство.

Смятаме, че делото би трябвало да бъде отнето от Национална следствена служба и да бъде разпределено на различен проверяващ орган, който да организира обективно и цялостно следствие, сподели още Атанасов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР