ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС направиха държавата заложник на имунитета на Бойко

...
ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС направиха държавата заложник на имунитета на Бойко
Коментари Харесай

Нинова: ПП-ДБ не могат нито да управляват, нито сами да се свалят

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС направиха страната пленник на имунитета на Бойко Борисов и на лакомията за власт на ПП-ДБ, съобщи пред бТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Когато лакомията и нелепостта се съберат на едно място злополуката е обезпечена “, съобщи тя, като посочи че спасяването на Борисов било нелепост.

Тя повтори тезата си, че има две държавни управления, тъй като ГЕРБ прокарвали решения с гласовете на Движение за права и свободи и „ Възраждане “.

Според нея няма да има правосъдна промяна и въобще няма концепция за промени.

Нинова сподели още, че задачата не е да се ръководи и че ПП-ДБ нито могат да продължат да ръководят, нито да се самосвалят, тъй като ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ ще гласоподават по този начин, че държавното управление да не падне.

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия е прекратила договарянията с Борисов за държавно управление тъй като не е желала да бъде в ситуацията, в което в този момент са Политическа партия. По думите й, Борисов е декларирал, че в случай че се сформира кабинет, няма нищо срещу Българска социалистическа партия да е срещу даването на оръжия за Украйна, само че ГЕРБ ще внесе решение за военна помощ и ще го гласоподава с плаващо болшинство.

Нинова сподели още, че Българска социалистическа партия няма да поддържа бюджета, тъй като не е обществен. По отношение на правосъдната промяна социалистите ще решат, откакто видят какво се предлага.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР