ПП АБВ настоява генерално да се промени политиката на правителството

...
ПП АБВ настоява генерално да се промени политиката на правителството
Коментари Харесай

Петков настоява за промени в политиката на здравното министерство

Политическа партия АБВ упорства генерално да се промени политиката на държавното управление и здравното министерство, която да е насочена към запазване на здравето и живота на българските жители. Това съобщи пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков и акцентира, че точно това гледище е в основата на инициирания от партията митинг предходната вечер пред здравното министерство. Той още веднъж разяснява неналичието на логичност и поредност в дейностите на управляващите във връзка с пандемията. Петков разяснява, че министърът на опазването на здравето прави поредност от нелепи дейности, образец за груби операции и неистини.

" Шефката на Пловдивската фармацевтична организация излезе да каже за неналичието на медикаменти. Лекарства за бременни дами, антибиотици. Министърът продължава да лъже от екрана, че проблеми няма и аптеките са претъпкани с медикаменти и този проблем не съществува. Министър Костадин Ангелов пък лъже с поддръжката на премиера Бойко Борисов. Една от аргументите да настояваме за тяхната оставка е некадърността, некомпетентността, несъстоятелността в тази ситуация с целия този комплекс от свои способности те са причина за гибелта на български жители.
 Няма дефицит на нито едно лекарство за лекуване на COVID-19 у нас
Няма дефицит на нито едно лекарство за лекуване на COVID-19 у нас

Здравният министър предизвестява да не се самолекуваме

Продължаваме да нямаме отговор какви дейности предлага на държавното управление Националният действен щаб . Имаме отговор, че държавното управление няма документи по този въпрос. Това значи, че здравният министър е издавал заповеди за затваряне на хотели, кафенета и учебни заведения без каквито и да било причини. Второ - двойните стандарти. Децата до 8 клас ще вървят на учебно заведение, децата след 8 - няма да вървят. Един от главните ни причини за унищожителна рецензия против безхаберието на премиера Борисов в цялата тази история беше на първия стадий изолирането на кметовете от Националния действен щаб и то от боязън ". Румен Петков съобщи, че всички събития по справяне с коронакризата сочат цялостна абдикация на страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР