Позорно е парламентаризмът да бъде ограден с метални решетки, Народното

...
Позорно е парламентаризмът да бъде ограден с метални решетки, Народното
Коментари Харесай

Възраждане: Позорно е парламентаризмът да бъде ограден с метални решетки

Позорно е парламентаризмът да бъде ограден с железни решетки, Народното събрание (НС) да бъде непрекъснато оградено с железни преграждения, разгласи в декларация от името на ПГ на "Възраждане " Елена Гунчева.

Страхът на ръководещите от хората единствено месеци след избирането им във властта минава в нелогични и позорни дейности , които демонстрират само неустановеност и предпочитание за борба, добави тя.

Срамно е народните представители да се опасяват от народа си , съобщи Гунчева.

На 18 май на формалния вход на Народното събрание са сложени тежки железни решетки, незнайно по чие предписание и без знанието на народните представители , изясни Гунчева мотива за изказването.

Сградата на Народно събрание е исторически, културен и архитектурен монумент от национално значение , акцентира тя и добави, че никой ръководител на Народното събрание не си е разрешавал да постави решетки на сградата-символ на парламентаризма и демокрацията.

Поставянето им демонстрира боязън и пренебрежение към народа , който е избрал всички нас, съобщи Елена Гунчева. По думите ѝ българското държавно управление и Народно събрание би трябвало да работят в полза на България и българския народ и тогава няма да се опасяват от жителите, които са ги избрали.

Представителят на "Възраждане " означи, че слагането на железни решетки на формалния вход на Народно събрание е провокирало и остри отрицателни реакции измежду хората, българските общественици и политици. Недопустимо е сходно еднолично решение да бъде опасност за публичния ред, се споделя в декларацията на политическата мощ. Затова от "Възраждане " упорстват неотложно да бъдат отстранени решетките и основателят за тях да се извини на депутатите и българския народ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР