Позорът с чакането по границите с дни трябва да спре.

...
Позорът с чакането по границите с дни трябва да спре.
Коментари Харесай

Новаков: Позорът с чакането по границите с дни трябва да спре

Позорът с чакането по границите с дни би трябвало да спре. Това съобщи пред Българска национална телевизия евродепутатът Андрей Новаков – ГЕРБ/ЕНП.

Той разгласява фотография в обществените мрежи по какъв начин се е наредил на опашката с ТИР-ове. Вчера е минал през Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина, а в този момент чака на опашката сред Сърбия и Хърватска. Целта му е да покаже на сътрудниците си от Австрия по какъв начин наподобява Шенген по суша.

„ Няма да се откажа, до момента в който водачите не получат естествени условия на труд и този срам с чакането с дни не спре. Това, което виждам е най-малко два дни опашка, няма обикновени условия и забележете – водачите спят по кабините на ротационен принцип “, съобщи Новаков.

Той остава с тях да пази камионите от бежанци, тъй като се оказва, че това е действителна опасност.

„ И на този декор, България не може да търпи рецензии за влизането в Шенген, тъй като това в България не може да се случи “, упорства Андрей Новаков.

„ Трябва да имаме явен период за това по кое време България ще бъде призната по суша и море “, безапелационен е евродепутатът.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР