Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се

...
Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се
Коментари Харесай

Венелин Петков: Позор. Ще се видим в съда, г-н Симеонов

”Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се забележим в съда ”. С тези думи шефът на “Новини и настоящи излъчвания ” в bTV Венелин Петков разяснява изявлението на Валери Симеонов по-рано през днешния ден.
Лидерът на НФСБ упрекна публицистите в корупция. Симеонов беше безапелационен, че Венелин Петков и Антон Хекимян не са реагирали на признанията на Цветомир Найденов - притежател на Efbet във връзка незаконните схеми на Васил Божков.

" За протокола: документите, които Цветомир Найденов учтиво ни даде, са жалбите му до Прокуратурата. Те са съответно заведени там най-малко две седмици преди той да стартира да търси изява в bTV”, съобщи Петков в персоналния си профил във Фейсбук, а по-късно разгласи, че ще придвижи разговора сред тях в съда.

По-рано Цветомир Найденов изпрати писмо до медиите, с което алармира за " медийно затъмнение " и " покриване на информация обвързвана със със съществени разкрития за злоупотреби в големи мащаби " от страна на Васил Божков. Той засяга bTV и уеб страницата " Дневник ", откъдето към този момент също дадоха отговор, че преди да бъде оповестена, информацията би трябвало да бъде проверявана.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР