Позитивна случка от Варна впечатли шофьор. Мъжът е останал приятно

...
Позитивна случка от Варна впечатли шофьор. Мъжът е останал приятно
Коментари Харесай

Неочаквана история: Шофьор намери бележка, а после някой почука по колата му

Позитивна преживелица от Варна впечатли водач. Мъжът е останал прелестно сюрпризиран от дейностите на различен лидер на лек автомобил

" Вчера бях паркирал на паркинга на Кауфланд до МОЛ Варна. На потегляне, сядайки и палейки колата, видях листче защипано под чистачката. Рекламните флаери на предното стъкло са отживялост, споделих си аз и бях подготвен да потеглям, само че когато се загледах видях, че има написан с химикал телефонен номер. Започнах да се чудя какво тъкмо се случва. Викам си, ще е някоя загадка обожателка? Погледнах се в огледалото, след това завъртях глава към кормилото на който пишеше  " Фиат "   и осъзнах, че е невероятно. 

Докато си мислех какво става, младо момче почука на прозореца. Излязох от колата, а той стоеше от другата страна и стартира да ми изяснява, че отваряйки вратата си, несъзнателно е ожулил моята и за това си оставил номера, в случай че имам някакви искания да му звънна. Изпаднах в безтегловност! Няколко секунди стоях и гледах младежа, мъчейки се да проучвам по този начин създалата се обстановка. Попитах го с много изумен звук. -Пич, ти обърна ли внимание на какво наподобява колата? А тя горката, като немска каска. Цялата надрана с много вдлъбнатини и вреди. Лакът опадал, боята избеляла. Абе покруса. Той обаче продължи безапелационно. - Няма значение, елате да видите къде ви ожулих. Засилих се, заобиколих колата, а той ми сочи с пръст бършейки мръсотията от вратата с цел да може хубаво да се види вредата.- Ето тук! Заглеждам се и какво да видя. О, боже!!! Единственото крепко място по колата към този момент е в историята.

Стана ми доста драго, че към момента има виновни хора, които са подготвени да поемат следствията за своята неточност. Стиснах му ръката и му пожелах прелестен ден! И се замислих, че до момента в който не се научим да носим отговорност за дейностите си в никакъв случай няма да тръгнем към по този начин мечтаната смяна. И всичко това би трябвало да стартира от нас обикновенните хора с цел да имаме очи да го пожелаваме от тези, които вършат всичко допустимо България да е на дъното. ", описа Петър Бозаджиев.

Варненци засипаха с похвали въпросния юноша от историята.

" Това е " добре свършена работа от родителите ". ", означи Светла В.

" Такива хора към този момент са необичайност за жалост. Поздравления за младежа. ", прибавя Елка П.

" Ехааа, тази история даже не е за поверие! Браво на момчето! ", написа учудено В. Матееева.

Снимката е илюстративна

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР