Поздравяваме Радев и Йотова за решението им да се кандидатират

...
Поздравяваме Радев и Йотова за решението им да се кандидатират
Коментари Харесай

Нинова знаела, че Радев ще се кандидатира за втори мандат

Поздравяваме Радев и Йотова за решението им да се кандидатират за втори мандат. Знаех за изказването на президента авансово. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция. Тя съобщи, че двамата с президента са на едно мнение въпросът с кандидатурата на президента да се разисква след парламентарните избори. 

" Това изказване беше належащо тъкмо в този миг с една цел - да се спрат внушенията, че президентът ще прави лична партия и ще се явява на парламентарните избори. С ясната му и безапелационна поръчка за кандидатиране за втори президентски мандат, той постави завършек на тези спекулации. Това беше належащо в този момент преди парламентарните избори ", съобщи още Нинова. 

Лидерът на Българска социалистическа партия дефинира позицията на президента като почтена и поредна.  " Президентът сложи някои правила за правене на политика и смяна на порочния модел на ръководството на Борисов, заложи ги в речта си като декларация, само че за нас това не са единствено заявления и поръчка на правила, а за нас от четири години са дейности с доста изстрадани борби ", добави Нинова. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР