Поздравявам всички колеги по случай Деня на българската дипломатическа служба.

...
Поздравявам всички колеги по случай Деня на българската дипломатическа служба.
Коментари Харесай

Екатерина Захариева също поздрави българските дипломати

 Поздравявам всички сътрудници по случай Деня на българската дипломатическа работа. Това съобщи външният министър Екатерина Захариева. 

" Изказвам своето възхищение от големите старания, които бяха положени от вас в последните месеци. Разпространението на Ковид–19 ни сложи да работим в невиждана обстановка, за която няма ясно написани правила и протоколи, които да следваме ", сподели тя.

" Благодаря ви, тъй като успяхме да отговорим на високите упования на обществото към нас в тази толкоз динамична конюнктура. Понякога трябваше да взимаме решения за минути, за нещо, което в нормални времена би лишили дни. В първите седмици на пандемията помогнахме на редица наши сънародници от всички краища на света да се завърнат вкъщи.

За къс интервал от време създадохме най-актуалния и меродавен източник на информация за ограниченията против ковид, в който се вкарват данни от над 90 страни. Показахме изключителна подготовка и работихме в синхрон даже в най-трудните моменти. За страдание, рецесията не е отминала и няма да отмине скоро. Убедена съм обаче, че наученото от нея ще ни направи по-силни ", акцентира Захариева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР