Позабравената фолкпевица Андреа ядоса бившия си шеф Митко Димитров и

...
Позабравената фолкпевица Андреа ядоса бившия си шеф Митко Димитров и
Коментари Харесай

Митко Пайнера зашлеви Андреа: От две години ме молиш да те върна, място за теб в Пайнер няма!

Позабравената фолкпевица Андреа ядоса някогашния си началник Митко Димитров и най-сетне го предизвика да й отговори, видя HotArena

Тя се подигра на отминалия концерт на компанията и влезе в остро заядлива борба с сътрудника си Галин. 

Андреа хвърли много упреци по " Пайнер " и надлежно предприемачът не й остана задължен и за първи път разкри надълбоко защитавани секрети за работата си с някогашната на Кобрата. 

Той й отвърна с яростно писмо, което публикуваме цялото, без редакторска интервенция:

" Андреа, Андреа…

Защо ли евентуалната действителност да си бъдеш още веднъж единствено Теодора Андреева толкоз те плаши? Сега към този момент разбра, че славата също има период на валидност.

По принцип ние във компанията заобикаляме да се занимаваме с някогашни наши реализатори, преди всичко от почитание към самите нас и към взаимната ни активност и достижения.

Да оплюваш и да лъжеш за хората, с които до през вчерашния ден си делил компликации и наслади, е белег на цялостно обезсърчение или на неудържима гняв. Не го прави повече. Грозно е.

Ти се раздели с музикална компания “Пайнер ” преди 4 години по свое лично предпочитание. Пожелахме ти триумф по определения път и престанахме да се занимаваме с теб.

Екипът на “Пайнер ” има премного работа с настоящите имена от каталога на компанията. Ти обаче не се умори да се занимаваш с нас.

Периодично плисваше измислиците си по нас.

Защо постоянно в устата ти бе името на компания “Пайнер ”?

Защо? Нали приключихме? Твори, развивай се, живей…

Човек би могъл да си направи извода, че по-отмъстителна от отхвърлената жена е единствено отхвърлената певица.

Последният изблик на това, което бълбука в теб, избълва по концерта “Планета на 18 ”. Твърде горещи страсти за нещо, което въобще не те визира.

Изненадващо е, че триумфът на този концерт толкоз те е развълнувал.

Интернет пространството се трансформира в твоята сцена, а пристрастеността ти - в твоето оръжие. Галин се опита да ти помогне. Напразно. Ти по този начин и не разбра, че той се опита да ти направи услуга.

В последните си трудове твърдиш, че за теб най-важното е развиването на истината. Добре, да я развием тогава.

От две години пишеш SMS-и с извинения и молби да те приемем назад в “Пайнер ”.

Какви ли не способи опита.

Какви ли не медиатори употребява да ходатайстват за теб.

Само и единствено да се върнеш.

Последният ти SMS е единствено отпреди две седмици.

Извиняваш се...

Признаваш грешката си...

Признаваш виновността за измените си…

Питаме се… по какъв начин ще намериш думи да се извиняваш за омразата, която изливаш в този момент?

Търсим пояснение за твоята неистова пристрастеност да обругаваш и компанията, и хората, с които допреди 4 години си била в екип! Очевидният извод е - завистта.

Завистта към триумфа на всички нови имена, които към този момент те изпревариха, а другите пък са към този момент недостижимо надалеч напред.

Прави, каквото моралът и съвестта ти считат за възможно.

Място за теб в “Пайнер ” няма! "

След всичко това Андреа употребява своята лична медийна естрада - Инстаграм, с цел да продължи войната си с Пайнера. Тя изнесе много незнайни до момента детайлности за това по какъв начин някои певици са толерирани за сметка на други, за опитите на хора от компанията да пречат на развиването й, за саботирани участия, както и за здравословното си положение, влошило се неимоверно по време на престоя й в " Пайнер ".

Андреа призна, че е получила паник офанзиви и е била диагостицирана с преддиабетно положение. Заплашвана от човек във компанията, че в случай че не се оправи, Димитров ще й спре участията, Андреа е излизала на сцена с треперещи крайници от стрес и ниска захар. Певицата за пръв път разкри също по този начин, че е претърпяла интервенция, откакто са й разкрили доброкачествени формирания, написа ПИК .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР