Появиха се скандални снимки от безумния цигански коронакючек в Петрич,

...
Появиха се скандални снимки от безумния цигански коронакючек в Петрич,
Коментари Харесай

Скандални СНИМКИ от масовия цигански коронакючек в Петрич

Появиха се скандални фотоси от безумния цигански коронакючек в Петрич, приключил съдбовно. БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден се разбра, че в ромската махала в града през вчерашния ден е почерняло от полиция.

Светкавична реакция на ченгетата от локалното полицейско ръководство и общинска защита секнаха едвам почнала забава в махалата, където чествали рожден ден. Мъже и дами излезли на улицата, хванали се на хоро, на фона на мощна музика, само че безусловно за броени минути били неприятно сюрпризирани от няколко екипа служители на реда и общински охранители, съобщаи Struma.com.

Веселбата се разтурила, над 10 от хорото са с актове за нарушаване на ограниченията в изключителното състояние , формирани по закона за здравето, а трима от най-темпераментните танцьори били заведени в полицията, където са арестувани зад решетките и докладвани на прокуратурата.





Срещу Спас Янков на 25 години, 45 годишния Вальо Янков и неговата връстничка Снежана Георгиева са формирани бързи производства за нарушаване на карантината и тъпчене на изключителните ограничения.

Свидетели на щурма на полиция и общинска защита били сюрпризирани от бързата им реакция и взетите крути ограничения против нарушителите В момента в ромската махала продължава да е цялостно с служители на реда, които непрекъснато охраняват махалите в южния град.

Полицаи има разпръснати и в целия град, които реализират и непрекъснато наблюдаване на хората, сложени под карантина.

В Петрич още в първия ден на разпорежданията на здравния министър и държавното управление бяха формирани най-вече актове за хора, дръзнали да се отклонят от наложената им карантина. Стотици гастарбайтери се завърнаха и единствено бързите и съответни ограничения на полиция и община, съумяват да държат под надзор взривоопасната обстановка в града, който е наоколо до 2 граници.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР