Появиха се нови разкрития за убийството на красивата Теодора на

...
Появиха се нови разкрития за убийството на красивата Теодора на
Коментари Харесай

Зловещи разкрития! Красивата Теодора заклана за 20 евро! Вижте първи СНИМКИ на бруталния килър, издали са го кървави салфетки!

Появиха се нови разкрития за убийството на красивата Теодора на гробището в Атина. Докато родственици, другари и членове на фамилията се опитвали да убият 58-годишния убиец в съда, полицията провеждала конференция, с цел да осветли всички аспекти на това злобно ликвидиране, написа " Български вести ".



Убиецът, който е разведен и има щерка, бил задържан и лишен от независимост през юни 2011 година за владеене на 37,5 кг хашиш и бил освободен през май 2017 година

След закононарушението е прескочил оградата на гробището, хвърлил ножа и кървавата си риза в кошче на огромно разстояние от мястото на убийството, както и чанта на жертвата, която по-късно се върнал и изгорил. После взел рейса и стига до Омония и платформите за закупуване на откраднати мобилни телефони.



Той продал смарт телефона единствено за 20 евро и по-късно отишъл да си купи дозата. След като взел опиатите, той си тръгнал за дома си. Там се дрогирал дефинитивно и задремал. На идната заран, разбирайки какво се е случило, той обръснал главата си, с цел да не бъде разпознат. Според информацията, килърът е бил в гробищата, с цел да открадне свещи и лампи. След това да ги продаде като скрап, с цел да изкара пари.

Кървави салфетки

Неговият биологичен материал е открит в две салфетки, които са били импрегнирани с кръвта на нещастната Теодора и които са били покрай мястото на убийството, на 2-ро Гробище в Атина.



Грешките на килъра, довели до арест

Нападателят изключил телефона, когато сключил договорката със притежателя на магазина на Омония, където го продал. Това е последният път, когато е излъчен сигнал от устройството. Така е открито и мястото на продажбата. Собственикът на магазина няколко часа по-късно още веднъж отвори телефона за слагане на нова SIM карта.

Убийците на Зебер

После полицейските чиновници още веднъж забелязали IP на клетъчния телефон на Теодора. Със специфична техника локализират мястото и намират магазина за крадени движимости. Показват на притежателя фотоси от охранителните камери и килърът е разпознат. Така изродът е разпознат и хванат.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР