Появиха се изумителни кадри на неидентифициран летящ обект, който се

...
Появиха се изумителни кадри на неидентифициран летящ обект, който се
Коментари Харесай

US военни заснеха как НЛО се гмурка под вода и изчезва ВИДЕО

Появиха се изумителни фрагменти на неидентифициран летящ обект, който се движи пред военен транспортен съд на американския боен флот, а по-късно се потапя под водата.

Невероятното видео е оповестено от режисьора Джереми Корбел, който се прочу със шерването на видеокадри с пирамидално НЛО, запечатано от екипажа на USS Russell през юли 2019 година

Корбел разгласява видеото в своя уебсайт extraordinarybeliefs.com, заяви " Блиц ".

Заснетото от Бойния информативен център (CIC) USS Omaha на 15 юли 2019 година, видео демонстрира черен кълбовиден обект, който се движи в небето. По време на наблюдението обектът се движи със скорост от 46 благи в час до 158 благи в час. Съобщава се, че даже подводница е била изпратена да търси НЛО, само че по този начин и не е разкрила нищо.

Според Джереми обектът остава неидентифициран. Това по-скоро поддържа теорията, че доста от НЛО, срещани от американския флот, се явяват универсални транспортни средства, което значи, че те действат както във въздуха, по този начин и под водата.

„ Мога да потвърдя, че видеоклипът е сниман от Военноморски сили на Съединени американски щати и че групата, занимаваща се с неидентифицирани въздушни феномени го е присъединила в настоящите си проучвания “, декларирала е формалният представител на Пентагона Сюзън Гоф.

Корбел има вяра, че под водата има база на НЛО, през която минават пренос неидентифицирани апарати, пристигайки от други места.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР