Появиха се брутални разкрития за потресаващата случка в столичния квартал

...
Появиха се брутални разкрития за потресаващата случка в столичния квартал
Коментари Харесай

Брутални разкрития за потресаващата случва в столичния квартал „Сухата река“

Появиха се брутални разкрития за потресаващата преживелица в столичния квартал „ Сухата река “, за която първо БЛИЦ писа. Припомняме, че наша читателка алармира, че кола за спешна помощ изхвърлила беззащитен мъж посред площада в региона .

По данни на БНР той бил без документи и с рана на крайници. Случаят се проверява от полицията.

Стана ясно, че мъжът е бил взет тази заран от автомобил на " Спешна помощ " и откаран в болница, след получено позвъняване, че здравословното му положение се е влошило.

В лечебното заведение станало ясно, че болният няма осигуровки и е без адрес в София.

Според неофициална информация се е налагала и тежка интервенция, която мъжът е отказал и може би по тази причина бил изхвърлен от колата за спешна помощ.

Както към този момент БЛИЦ писа на място били извикани и униформени. Полицейският патрул, който е бил наоколо, е отишъл на мястото. Служителите на Министерство на вътрешните работи се обадили в Спешна помощ, откъдето са отрекли техен автомобил да е в региона и да е изхвърлял пациент на улицата. Полицията проверява случая и търси кой в действителност е изоставил индивида.

От " Спешна помощ " са отрекли въобще да са изпращали кола довечера, само че са прецизирали, че преди обед, в реалност, са откарали пациента до болничното заведение. Източници от Министерство на вътрешните работи не изключиха опцията индивидът да е бил изхвърлен от кола за спешна помощ, благосъстоятелност на лечебно заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР