Появата на руския милиардер Антон Зингаревич в българския футбол очаквано

...
Появата на руския милиардер Антон Зингаревич в българския футбол очаквано
Коментари Харесай

Зингаревич никога не е имал интерес към Левски, проучвал е други български отбори

Появата на съветския милиардер Антон Зингаревич в българския футбол предстоящо провокира голям интерес към неговата персона. Бизнесменът е на крачка от това да придобие контролния пакет акции в Ботев (Пд), само че през днешния ден в пресата се появи информация, че действително Левски е бил първият клуб, който той е желал да има в нашата страна.
 Левски е бил първи избор на Антон Зингаревич, само че Наско Сираков отказал милионите на руснака?
Левски е бил първи избор на Антон Зингаревич, само че Наско Сираков отказал милионите на руснака?

След това богаташът се насочил към Ботев (Пд)

ТОПСПОРТ научи, че сходно изказване не дава отговор на истината. Зингаревич в никакъв случай не е имал интерес към приемане собствеността на " сините ", а също по този начин не се е срещал и с боса на столичния гранд Наско Сираков.

След като решил да влага в българския футбол, богаташът се поинтересувал от положението на над 10 клуба у нас, само че измежду тях не попадало името на Левски, а това на други столични отбори като ЦСКА, Септември, Славия, та даже и втородивизионният Септември (Симитли).

В последна сметка, Зингаревич избрал и преговарял само с Ботев (Пд), най-много поради отличната детско-юношеска школа на " канарите ". Бизнесменът към този момент е в България и работи интензивно по стабилизирането на " жълто-черния " клуб. Снощи той се срещна и със градежа на стадион " Христо Ботев ". Именно завършването на " Колежа " е и огромната фантазия на " бултрасите ".
 Антон Зингаревич с изненадваща ревизия на
Антон Зингаревич с изненадваща ревизия на " Колежа "

Бил е в компанията на новия старши-треньор Азрудин Валентич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР