Поводът: 16-годишно момиче е изнасилено от двама пълнолетни цигани от

...
Поводът: 16-годишно момиче е изнасилено от двама пълнолетни цигани от
Коментари Харесай

ВМРО: Спрете циганските безчинства! Искаме въвеждането на химическа кастрация като наказание за изнасилване

Поводът: 16-годишно момиче е изнасилено от двама пълнолетни роми от гето в село преди седмици, а казусът е потулен явно поради изборите.
За гаврата ние от разбрахме от локална медия и от последвалата инспекция във въпросното село. Според данните момичето е било грубо пребито и насилвано часове наред от двама мъже в пловдивското село Войсил.
„ С медията ни се свързаха редица поданици на обитаемото място. Хората са възмутени, че досега публичност по случая не е била давана. Нещо повече – в една от групите във „ Facebook “ мненията за гаврата и детайлностите към нея, са били изтривани. “, оповестява още уеб сайтът. Тези данни бяха доказани и от наша инспекция на място.
Жертвата е момиче на 16 години. След многочасовата подигравка тя е открита в канавка в безпомощно положение от личния си татко. Двамата роми са открити и арестувани, само че остава отворен въпросът какво ще последва за тях? Както и за какво не е дадена публичност на това следващо брутално посягане от страна на циганския етнос? Поредната подигравка, която по знамение не е довела до следващия „ случай “ с присъединяване на озверели роми, който да приключи съдбовно.
Настояваме за открит за медиите развой за причинителите, както и за използване на импортираната и наложена от нас смяна в Наказателно-процесуалния кодекс, която изключва самопризнанието при изключително тежки случаи като причина за съкратеното правосъдно разследване и понижаване на присъдите на причинителите с до 1/3.
Настоявахме за тази смяна години наред, само че получихме поддръжка едвам след изнасилването и последвалата гибел на 7-годишнита Кристин от Сотиря през 2018 година А преди нея има доста дълъг лист с придобилите гласност сходни безчовечен зверства.
– Вероника Здравкова във В. Търново, убита от рецидивист, който беше излязъл от пандиза няколко дни преди този момент – съден по бързото произвеждане за ликвидиране със съглашение с прокуратурата и пуснат преждевременно;
– Виктория Маринова в Русе, изнасилена и убита от ром, който подписа съглашение с прокуратурата;
– 23-годишната жена изнасилена и ограбена от алжирец до Конната база в София;
– Изнасиленото и пребито малолетно момиче от с. Хайредин, община Козлодуй;
– Бившият преподавател по музика в Казанлъшко учебно заведение, който редовно изнасилвал 13-годишната си дъщеря;
– Случаят с изнасиленото през 2018 година момче в квартал „ Секирово “, град Раковски. Там малолетни роми се гавриха, блудстваха и изнасилиха 12-годишно дете и така нататък и тъй наречените.
А в действителност това напълно не са всички безчинства, побоища, безредици и убийства, които скандализират редовно България последните години.
Категорични сме, че e извънредно време да се отвори и с тази позиция ние слагаме началото на спор за въвеждането на химическата кастрация при изнасилвания, блудства и други полови похищения – процедура, която от дълго време се ползва в други страни. Това е тематика, за която държим да бъде обект на публично обсъждани от доста години. Но за избрани демократични кръгове са по-важни правата на извергите, а не сигурността и живота на българските деца, юноши и дами.
Настояваме и за отворен публичен спор за въвеждане на доброволните отряди към Министерство на вътрешните работи, които биха могли освен да бъдат в помощ на полицията за откриване на закононарушения, само че и нещо доста по-ценно. Те биха могли да предотвратят кражби, изнасилвания, грабежи и издевателства над хората в дребните обитаеми места.
Ние от Вътрешна македонска революционна организация за следващ път изрично заявяваме, че животът и здравето на българските жители не трябва да са предмет на дребни политически сметки, касаещи един комфортен и дисциплиниран по време на избори етнос. Те не би трябвало да бъдат и в сгода на едни или други Неправителствени организации, които се изхранват на гърба на непознати фондации и практикуват и насаждат нападателни антибългарски политики.
Това е нашата позиция от десетилетия и тя в никакъв случай не се е променяла. Колко още почтени почтени българи би трябвало да станат жертва на маргиналните маси, с цел да бъдат подхванати съответни законодателни промени във връзка с тяхната социализация?
Още през 2019 година екип на Вътрешна македонска революционна организация изготви Концепция за интеграция на маргиналните общности, която включва пакет от ограничения, които да дадат същински нов живот и действителна вероятност за интеграция на циганския етнос. Тя, уви, изплаши мандатоносителите от ГЕРБ и до ден сегашен събира прахуляк по нечии чиновнически бюра в Министерски съвет.
Докато в това време същият този етнос вилнее безнаказано, тъй като е комфортна електорална маса за множеството политически „ играчи “. А цената на евтиния глас се заплаща още веднъж от елементарния българин. От бащата, намерил изнасилената си щерка в канавката; от бабата, намерила изнасилената и издъхваща си внучка; от сина, намерил заклани родителите си; от дъщерята, намерила майка си, поругана и обрана; от брачният партньор, който би трябвало да разпознае тялото на изнасилената и убита по изключително нечовечен метод своя брачна половинка и така нататък и тъй наречените
Приликите с съответни лица и събития, не са инцидентни!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР