Повод за радост бе рожденият ден на сина му Илия-Калоян.

...
Повод за радост бе рожденият ден на сина му Илия-Калоян.
Коментари Харесай

Дарина Павлова се похвали със сина си

Повод за наслада бе рожденият ден на сина му Илия-Калоян. В началото на 2024-та година младежът навърши 24, а празникът му бе мотив майка му да го покаже и в обществените мрежи. В една от тях Дарина Павлова се похвали с кадър с къс, само че прочувствен пост, с който честити на наследника си.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Darina Pavlova (@darinapav)

По думите ѝ без значение от годините му тя го обича безгранично и е признателна, че Бог я е избрал, с цел да бъде тъкмо негова майка. Последователите ѝ също се регистрираха да ѝ честитят празника, като пожеланията бяха разнородни. Така рожденикът стартира самоуверено следващата си персонална година и въпреки да не живее в България, въпреки всичко и тук от време на време се разяснява животът му.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Darina Pavlova (@darinapav)

Според осведомени Илия-Калоян приличал на Павлов най-много по очите и устните. По темперамент бил радикално друг, като се отличавал с деликантност и безгрешен бизнес усет. Именно поради бизнес самодейностите му се считало, че демонстрира гените на баща си, с ангажимента, че не е мутра от сенчестия бизнес, а представител на напълно ново потомство бизнесмени. По съвет на наследника си даже Дарина Павлова преди години се ориентирала към инвестиране в биткойни. Така огромни дивиденти в границите на стотици милиони евро се насочили към джоба на семейството.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР