Повод за признанието стана един от най-тачените празници в Америка

...
Повод за признанието стана един от най-тачените празници в Америка
Коментари Харесай

Джерард Бътлър си осинови домашен любимец в България

Повод за признанието стана един от най-тачените празници в Америка – денят на благодарността. Актьорът показа фотография в компанията на новата си фаворитка и даже благодари, че я има в живота си.

„ Благодаря за новото куче в живота ми. Тя беше бездомна, когато заснемах планина в България. Открадна ми сърцето”, споделя под фотото звездата от „ З00” и „ Геобуря”.

Допреди дни шотландския войник беше у нас за фотосите на последния си филм „ Hunter Killer”. Този план се снима от предходната година, дружно с Гари Олдман и Били Боб Торнтън, само че се оказа, че има малко фрагменти за доснимане.

Заради тях той промени външния си тип в София, а преобразяването документира на видео и показа с почитателите си в Инстаграм.

Актьорът се връща още веднъж в София в края на годината, когато би трябвало да снима новия си филм Angel Has Fallen, дружно с Морган Фрийман.

Междувременно негови другари подмятат, че е доста допустимо артистът да се приготвя за ролята си на татко, около грижите за новата си питомка. Наскоро самият той показа, че желае до 5 години да се снабди с дете и да стане татко.

Също по този начин Бътлър възнамерява да напусне Малибу и Калифорния, с цел да се реалокира по-близо до природата в Северна Каролина. „ Копнея за местенце някъде, където да мога да извозвам повече време измежду природата”, споделя артистът.

Нищо чудно, до момента в който е в България да реши да прегледа и родните села.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР