Повечето съвременни двойки са изправени пред сериозен проблем. Зависимостта на

...
Повечето съвременни двойки са изправени пред сериозен проблем. Зависимостта на
Коментари Харесай

Съпругът ми предпочита филмите за възрастни пред мен

Повечето модерни двойки са изправени пред сериозен проблем. Зависимостта на мъжа към филмите за възрастни. Няма да назоваваме с точните имена, само че вероятно всички се досещате защо става на въпрос. Ако се припознаете в идващите няколко реда, не се тревожете. Това е постоянно срещан проблем, за който не се приказва намерено. Хората одобряват към момента филмите за възрастни като табу, от което се изчервяват и отхвърлят до последно. Нека бъде изцяло почтени – няма мъж, който най-малко един път в живота си да не е гледал такива филми и да не си е фантазирал.

Проблем е обаче, когато имаш партньорка и лягаш всяка вечер до нея, само че не я докосваш. Не изпитваш желанието да се насладиш на нея и тялото ѝ, а още веднъж изпитваш потребността да влезеш в някой от неразрешените уеб сайтове и да си доставиш наслаждение по този метод.

Пристрастяването към филмите за възрастни може да има пагубни последици за брака ви. Забравяйки, че имаш същинска жена до себе си, ти я нараняваш и обиждаш. Това се отразява на нейната убеденост, самочувствие и благополучие.

Липсва ли фамилиарност във вашите връзки – доста скоро ще настъпи разлъка. Бракът без обич и пристрастеност в никакъв случай не води до нещо хубаво.

Ето какво да направиш, когато той е привързан към филмите за възрастни и даже не те допира.

Няма място за суматоха

Не отхвърляме, че възприятието е извънредно, когато брачният партньор ти избира да се задоволява самичък пред това правенето на обич с теб, само че не си нито първата, нито последната жена. Очевидно е, че той има проблеми, само че за всеки проблем си има и причина. Не би трябвало да бързаш да го съдиш, а дружно да се справите с това. Когато разберете за какво в действителност се случва всичко това, тогава ще можете последователно да решите този проблем.

Разбиране на казуса

Това, че брачният партньор ти се самозадоволява, не значи безусловно, че не го привличаш като жена. Дори и да си мислиш, че това е повода, доста мъже го вършат. Проблемът е, когато му стане табиет и се пристрасти към това и не помни за теб. Да се чувстваш нежелана е разрушително, а още повече, когато става въпрос за твоя брачен партньор.

Никоя жена не желае да бъде в брак с мъж, който избира виртуалната връзка пред същинската.

Открий каква е повода

Причините, заради които той избира филмите за възрастни пред теб може да са най-различни. И не изключваме тези, които могат да те наранят и да се отразят на самочувствието ти. Неговата привързаност може да се дължи на дълбока меланхолия, предпочитание за полов контакт, както и липса на опит. Може даже и да се държи на мързел. Понякога може и да не се усеща задоволен от брака и да се опита да те избегне.

Не бързай със заключенията, нито го съди. Накарай го да ти показа какво го натъжава. Опитай се да го схванеш, дай му време и когато се почувства подготвен – приказва намерено за това и по какъв начин той те наранява по този метод. Откровеният и почтен диалог е по-полезен от всяка една друга терапия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР