Повечето романтични връзки губят своите ярки цветове с времето и

...
Повечето романтични връзки губят своите ярки цветове с времето и
Коментари Харесай

Психолозите разкриват 6-те признака, че идва раздяла

Повечето сантиментални връзки губят своите ярки цветове с времето и се трансформират в рутина. И в случай че не работите дружно, шансът за разлъка е огромен.

Психолозите показват 6 признака, които демонстрират, че сътрудникът ви не е благополучен. А може и вие да се разпознаете като нещастния във връзката.

1. Безразличие към живота и проблемите ви

Понякога просто желаете да поговорите с обичания си, да му кажете по какъв начин е минал деня ви, може би даже и да се оплачете, само че въпреки всичко да бъдете одобрявани такива, каквито сте. Когато не ви поддържат въобще, не ви слушат и не сте приоритет... е рисково.

2. Пълно съмнение

Хората с ниско самочувствие постоянно трансферират личните си несигурности във връзките си. Първо, такова държание може да е незабележимо. Но, в случай че единият от сътрудниците стартира да управлява всеки аспект от връзката и живота на другия, то това е явен сигнал за вътрешен дискомфорт и злощастие.

3. Постоянно закъснява и анулира проекти

В живота се случва всичко: неочаквана задача може да се появи на работа или се откриват нови отговорности. Но такива рискови случаи са необичайност. И всеки би показал схващане, когато се случат. Но в случай че сътрудникът ви стартира съзнателно да наглася връзката ви към работния график, да отсрочва срещи, да закъснява, или да се опарвдава със зле скалъпени извинения, това не води към нищо положително.

4. Не е в въодушевление за целувки/ обятия

Не е загадка, че влюбените хора се допират: прегръщат се, целуват се, държат се за ръце. Това ги успокоява, дава им мощ и ги прави щастливи. Когато единият стартира да се въздържа от такива милувки внезапно, такова държание е причина за терзание.

5. Нежелание да се грижи за вас

По неписано предписание влюбените хора се грижат за сътрудниците си и се пробват да вършат живота им допустимо най-лесен. Ако единият сътрудник внезапно откаже да почита желанията на другия и се концентрира само върху себе си, такава егоистична демонстрация е явен сигнал, че нещо не е наред.

6. Нежелание да прекарвате време дружно
Всеки, даже и обвързаните хора, желаят да имат персонален живот: да се срещат с другари, да имат занимания. Това е обикновено. Кръгът на връзка не трябва да се лимитира в един-единствен човек. Но в случай че сътрудникът ви редовно отхвърля да се виждате и прекарва времето си с всички друго, само че не и с вас, не би трябвало да си затваряте очите пред това.

Какво да извършите?

Ако забележите сходни промени в връзката с обичания си човек, това е време да рефлектирате върху себе си и връзката си.Може би казусът се намира отвън връзката ви. А може би е във вашето държание. Опитайте се да говорите намерено, само че с приемливост и грижа към колегата, и всичко ще се подреди.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР