Повечето помнят Деми Мур като бившата съпруга на Брус Уилис

...
Повечето помнят Деми Мур като бившата съпруга на Брус Уилис
Коментари Харесай

Всички знаят за брака на Брус Уилис с Деми Мур, но ТОВА е ослепителната му настояща съпруга, с 24 години по-млада (Снимки):

Повечето помнят Деми Мур като някогашната брачна половинка на Брус Уилис – двамата бяха женени цели 13 години и имат три пораснали дъщери. Малцина обаче знаят коя е актуалната брачна половинка на артиста.

Става дума за 43-годишната Ема Хеминг Уилис, с която Брус е женен от 2009 година.

 Брус и Ема Уилис

 Ема Уилис

Ема показа тъжната вест в профила си в Instagram, че брачният партньор й се отдръпва от актьорството поради диагнозата афазия, а младежкият й тип притегли вниманието на обществеността.

Ема е с 24 години по-млада от Брус и се срещат през 2007 г. Въпреки огромната разлика във възрастта, двойката е дружно от 13 години.

 Брус Уилис с Ема

Хеминг Уилис се занимава с манекенство от 90-те години и е представяла фешън ревюта в Ню Йорк, Париж и Милано за Karl Lagerfeld, Chanel, Valentino, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Emanuel Ungaro, Dior …

 Ема и Брус Уилис

Двойката има 2 дъщери – Мебел Рей, родена през 2012 година, и Евелин Пен, родена през 2014 година

 Брус Уилис семейство

Деми и Ема са доста близки и всички дружно бяха сложени под карантина заради пандемията от 2020 г. След развода Деми и Брус останаха в близки връзки, а тя му е опора в битката с заболяването.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР