Повечето от нас познават Ангъс Т. Джоунс от известната му

...
Повечето от нас познават Ангъс Т. Джоунс от известната му
Коментари Харесай

Помните ли Джейк от „Двама мъже и половина“? Няма да повярвате как изглежда днес:

Повечето от нас познават Ангъс Т. Джоунс от известната му роля на Джейк Харпър в сериала „ Двама мъже и половина “.

Там той стартира да се снима от напълно малко момче. Остроумието му и витална персона, дружно с неговата хладнокръвност и „ сериозна физиономия “, го направиха звездата на шоуто.

Джейк е синът на Алън и Джудит Харпър. Характеристиката на героя му беше, че има ниски оценки в училиюе и яде доста, защото е ленив. Той е обект на доста смешки в шоуто и от страна на чичо си, и от татко си.

Хората просто обожаваха ролята, която Ангъс изигра още от първия епизод, което в последна сметка му донесе международен триумф и той стана най-добре платеното дете артист, получавайки до 300 000 $ на епизод.

Но кариерата му не стартира с „ Двама мъже и половина “. Той взе участие в реклами от четиригодишен и в редица филми, в това число Simpatico, See Spot Run, The Rookie, Bringing Down the House, George of the Jungle 2.

След 10 сезона в ролята на Джейк, на Ангъс му пристигна до гуша от Холивуд и беше подготвен да напусне шоуто си и да се сбогува със славата.

Той се трансформира в младеж, който пуши марихуана и не се интересува от ученето.

Известно време откакто напусна шоуто, Ангъс споделяше, че съжалява, че е бил част от него.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от Angus Turner Jones (@ang_tj_)

Една от аргументите беше, че се причисли към църквата на адвентистите от седмия ден – протестантска християнска черква, известна със своите консервативни правила и метод на живот, който беше противопоставен на това, което той представяше в „ Двама мъже и половина “.

„ Не желая да бъда в „ Двама мъже и половина “, призна в едно от интервютата си той.

„ Хората споделят, че това е просто развлечение. Направете малко изследване за резултатите на малкия екран върху мозъка ви и ви давам обещание, че ще би трябвало да вземете решение, когато става въпрос за това… какво гледате по малкия екран. Това е неприятна вест. Не можеш да си същински богобоязлив човек и да участваш в телевизионно шоу по този метод. “

Когато той публично напусна шоуто след 10 години, показа: „ Беше ми мъчно да вземам участие в шоуто и да бъда част от нещо, което омекотява тематиките в нашия свят, където в действителност има проблеми за доста хора. ” След това добави: „ Бях заплатен двуличник, тъй като не бях ок с това, само че все пак го правех. “

По-късно обаче осъзна, че е обидил продуцента на шоуто, Чък Лори, и му се извини.

„ Това е нещо като негова рожба и аз преди малко тотално наскърбих бебето му и до тази степен се оправдавам, само че другояче не скърбя, че споделих това, което споделих “, споделя Ангъс.

След като напусна сериала, Ангъс се записа волеж, където учи вяра, казвайки, че това е тъкмо това, от което се нуждае – надалеч от цялата блъсканица в Холивуд.

„ Джейк “ през днешния ден

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от Angus Turner Jones (@ang_tj_)


Днес Ангъс е на 28 години и наподобява изцяло неразпознаваем. Той има дълга коса и брада и разгласява объркващи и постоянно сложни за пояснение известия в профила си в Instagram.

В една от тях Ангъс Т. Джоунс споделя: „ Дълго време имах страховит ден с мислите си, само че в този момент се развличам и се любувам на мястото, където съм. Вече не усещам, че всяка моя стъпка е на мина. “

Някогашната звезда през днешния ден е част от организация, занимаваща се с образуване на събития.

Педполагаме, че в последна сметка осъзнал, че е отишъл малко надалеч с религиозните си убеждения и в последна сметка съжалява за мненията си към сериала, който го направи международна звезда.

„ Сега изцяло разбирам какво имаха поради хората, когато ми споделиха, че „ Двама мъже и половина “ е една от най-хубавите специалности в миналото, в случай че не и най-хубавата работа в миналото “, споделя Джоунс пред Billboard.

Той не е сладкото малко дете, което помним, само че в никакъв случай няма да забравим по какъв начин това дете ни разсмиваше в петък вечер с купа, цялостна с пуканки.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР