Повечето от методите, използвани в сексуалната медицина (като медикаменти и

...
Повечето от методите, използвани в сексуалната медицина (като медикаменти и
Коментари Харесай

Мъжката потентност се подобрява с апаратни процедури - без медикаменти и без инвазия

Повечето от методите, употребявани в половата медицина (като лекарства и инжекции), са с кратковременно деяние, нормално в границите на интимния контакт. Приложението им постоянно е обвързвано напрегнато и стрес, предизвикани от нуждата от следене на дозите и на точното време на банкет на медикаментите или слагане на инжекциите. Тази фиксация не разрешава на мъжа да се отпусне изцяло и да се наслаждения оптимално на прекарването. Освен това, някои болести са противопоказание за медикаментите, подпомагащи еректилната функционалност на мъжа.

е одобрен, ефикасен и дълготраен във времето способ, при който не се употребяват лекарства и е изцяло неинвазивен и безвреден. С ниска периодичност на вълната се изпращат импулси към няколко зони на таза и половия член. Те започват бърз развой - неоангиогенеза, който по едно и също време с това е натурален за организма, само че с възрастта или поради налични болести е с понижена интензивност. Характеризира се с формиране на нови кръвоносни съдове, които уголемяват съдовата мрежа и дават подтик на кръвообращението в зоната. Кръвотокът е в основата на спонтанната, постоянна и продължителна ерекция. След процедурите с АПАРАТНАТА ИМПУСНА ТЕРАПИЯ мъжът може да разчита на цялостна спонтанност в интимните моменти и да се освободи от възприятието си за неустановеност.

- иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, показател на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово проучване, активиращ тест.

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01



* наличие на Lazer med
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР